Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így Lehet Egyszerűen Szivárványt Festeni Arcra – TyToo

A TyToo csíkos (szivárvány vagy split cake néven ismert) arcfesték magas pigment tartalommal rendelkezik ugyanúgy, mint a sima TyToo arcfestékek, csak egyszerre több színt tartalmaz egy tégely.

Segítségével nagyon könnyen, egy mozdulattal több színt vihetsz fel a bőrre egy ecset vagy egy szivacs segítségével. Szivárvány, póni, virág és pillangó mintákhoz ideális. Otthoni arcfestéshez is ajánlom, de a profik munkáját is megkönnyíti, ezért nagyon szeretik!

A csíkos festék előnyei

– egy mozdulattal, egyszerre több színt vihetsz fel
– a minták felvitelét nagyban felgyorsítja
– gyönyörű, élénk színekkel dolgozhatsz, melyek szépen fedik a bőrfelületet
– ecsettel és szivaccsal is egyenletesen felviheted
 tartós mintákat készíthetsz vele, mely nem maszatolódik el
 hamar szárad
– vízzel könnyedén le tudod mosni
– kiadós, 30 és 60 g-os kiszerelésben is elérhetőek (100-150 illetve 200-250 arc megfestésére elegendő)
– uv-neon színekben is elérhető!

 

HOGYAN HASZNÁLD A CSÍKOS FESTÉKEKET?

Egy megtisztított ecsettel vagy szivaccsal dolgozz ép, sérülésmentes bőrre. A ruhán foltot hagyhat ezért vigyázz rá, hogy csak bőrfelülettel érintkezzen.

Nézd meg ezt a videót, hogy Szabó Heni, hivatásos arc-és testfestő,
hogyan szokott dolgozni vele!

TIPP: Hogy gyorsabban haladj a szivárvány megfestésével, használj olyan vastagságú lapos ecsetet, amelyre két szín is felfér. Az ecset egyik felére az egyik színt, a másik felére a másik színt vidd fel. Így egyszerre két szín ívet tudsz felfesteni gyorsan és egyszerűen.

  1. Egy kerek alakú szivacs kettévágásával sima, vízszintes festőterületed lehet, melyre nagyobb felületen veheted fel a festékszíneket.
  2. Mártsd vízbe az ecsetet (szivacs használata esetén használj spray-t, hogy ne legyen nagyon vizes a szivacs felülete).
  3. A festék felületén vízszintes jobbra-balra mozdulatokkal töltsd fel az ecsetet festékkel. Az ecset szélességétől függően két vagy több színt is felvihetsz. Egy határozott mozdulattal fesd meg a mintát. Másik szín kiválasztásánál először mosd ki az ecsetet, majd végezd el újra a fenti pontokat.
  4. Ha összefolynak a festék színei, egy szivaccsal vízszintesen letörölve újra elkülönítheted a színeket. Szivaccsal egyszerre 3-4 színt is felvihetsz, ha a hosszabbik oldalát használod akár mind a 6 színt. Nyomkodó mozdulatokkal például szárnyakat is festhetsz.
  5. Ha csak vékony ecseted van, de két szín határán veszed fel a színeket, akkor mindkét színt egyszerre használhatod!

Te használtál már csíkos arcfestéket? Milyen tapasztalataid voltak vele?

Megjelent: 2023-05-10

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: