Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Jó, ha tudsz róla: fontos változások a TyToo-nál

Még tavaly elkezdtük a saját márkás csillámtetoválás szettek design fejlesztését, azonban véglegesen csak nemrég lettünk kész vele. A változás oka az volt, hogy egy letisztultabb és a mai trendeknek megfelelő designra szerettünk volna váltani. A dobozok megjelenése ezáltal lényegesen esztétikusabb és átláthatóbb lett.

A zacskós csillámtetoválás összeállításokat először ezek az egyszerű megoldású, azonban már dizájnozott szettek váltották fel

A zacskós csillámtetoválás összeállításokat először ezek az egyszerű megoldású, azonban már designozott szettek váltották fel

Az első dobozos szett sorozat

Az első dobozos szett sorozat

Tavaly a pandémia is felütötte a fejét és az elmúlt több, mint 1 évben ez ránk is hatással volt. Alapanyag áraink megnövekedtek, ezáltal kiadásaink gyarapodtak. Ahhoz, hogy a megszokott kerékvágásban tudjunk dolgozni, hogy minden munkatársat meg tudjunk tartani, a design változással árat is emelünk. Az árváltozás a kicsi dobozos szettekre és a Glamorousra vonatkozik, a Funshine továbbra is a megszokott áron lesz elérhető, ellenben új arculattal. A kicsi dobozok 300 Ft-tal kerülnek majd többe, a Glamorous ára csupán 100 Ft-tal fog emelkedni.

Időben szólunk: ne keresd a régit!

Az új dobozos szettek 2021. július 12-től veszik át a régiek helyét. Onnantól csak az új designos szetteket tudod megvenni, így ha még szeretnéd olcsóbban bezsebelni a régi szetteket, hétfőig van időd.

?? Itt még megtalálod a régi, olcsóbb szetteket!

Leleplezzük az új designt!

Az új design hét terméket érint, mégpedig a hét saját márkás szettet.

TyToo Dreamy csillámtetoválás szett

A Kislányos Mini TyToo Csillámtetoválás Szett megjelenése jelentősen egyszerűbb lett. Az új designt kevesebb csillogás, kevesebb zavaró plecsni jellemzi és csak a legfontosabb információkat adja át.

TyToo Dreamy csillámtetoválás szett

Új megjelenésű Kislányos Mini csillámtetoválás szett

TyToo Plucky csillámtetoválás szett

A kisfiúk ízléséhez és az egységes arculathoz igazodva a Fiús Mini TyToo Csillámtetoválás Szett is új designt kapott.

TyToo Plucky csillámtetoválás szett

TyToo Lovak és Unikornisok csillámtetoválás szett

A TyToo Lovak és Unikornisok Csillámtetoválás Szett dobozának új kinézeténél, ami talán először feltűnik az a visszafogottabb és esztétikusabb külső. 

TyToo Pónik és Unikornisok csillámtetoválás szett

TyToo Járművek csillámtetoválás szett

A TyToo Járművek Csillámtetoválás Szettet mindig is szerettük volna egy kicsit macsósabbra és egyszerűbbé varázsolni, ami ez új megjelenésnél 100%-osan sikerült.

TyToo Járművek csillámtetoválás szett

TyToo Szülinapi csillámtetoválás szett

A TyToo Szülinapi Csillámtetoválás Szett esetében teljes színkoncepció váltás történt.

TyToo Szülinapi csillámtetoválás szett

TyToo Funshine csillámtetoválás szett

Egy cicomátlanabb és az arculathoz igazodó designt kapott a TyToo Funshine Csillámtetoválás Szett. A lényeg maradt a régi, viszont az áttekinthetőség érdekében a felesleges információk és fotók lekerültek a dobozról.

TyToo Funshine csillámtetoválás szett

TyToo Glamorous csillámtetoválás szett

A lányok kedvenc szettje sem maradhatott ki a sorból. A 36 db sablont tartalmazó TyToo Glamorous Csillámtetoválás Szett külseje is megújult. 

TyToo Glamorous csillámtetoválás szett

Neked tetszenek az új designos szettek? Oszd meg velünk véleményedet hozzászólásban vagy az info@tytoo.hu e-mail címen! ?

Megjelent: 2021-07-06

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: