Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Katicás Arcfestés Egyszerűen? Így fesd meg! – TyToo

A gyerekek szívesen öltöznek katicának legyen az farsang vagy bármilyen beöltözős program. Heni, aki a TyToo képzéseket tartja, egy kedves vendégére is katicás arcfestést készített, amit most Neked is megmutatunk lépésről lépésre. Így Te is el tudod majd készíteni otthon ezt az aranyos mintát.

1.Lépés

Hegyes ecsettel és piros arcfestékkel jelöld ki a szárny körvonalát a két szem fölött. Ezt követően lapos ecsettel színezd ki a szárnyakat. Ügyelj arra, hogy ne folyjon bele a festék a szembe!

2.Lépés

Feketével és hegyes ecsettel húzd meg a test és a fej körvonalát. Ezután újra lapos ecsetet vegyél a kezedbe, amellyel színezd be a katica testét és fejét a szem helyének kivételével. Utána jöhetnek a csápok és az integető lábak felfestése.

3.Lépés

A lapos ecsettel adj fekete kontúrt a két szárnynak. Ezt követően a szárnyak vonalának folytatásaként húzd ki a szem alsó és felső vonalát is, így olyan hatást keltve, mintha átölelné a szemet.

4.Lépés

A szem sarkából húzz még egy kis ívelt vonalat a feketével, majd rajzold meg a pöttyöket a katica szárnyára. Fehérrel és vékony ecsettel pedig adj fényt a pöttyöknek és a katica testének.

 

TIPP: Jó trükk, ha a katica pöttyeinek megfestéséhez az egyik ecsetünk végét használod, mert így egyforma pöttyöket tudsz készíteni.

5.Lépés

Rajzolj a katicának szemet szempillákkal! A fehérrel megfestett szemre rajzolj kis fekete pöttyöt, abba pedig fehérrel egy még kisebbet, mint fénypötty. Utoljára pedig a szájat fesd fel.

6.Lépés

Most már csak az utolsó igazítások vannak hátra. Ehhez először is piros festékkel színezd be az ajkakat, majd pedig jöhet az arany csillámpor. A csillámot ujjheggyel viheted fel a szájra és a szem fölé, a szárnyakra.

Ezzel kész is van a Katica arcfestés!

Megjelent: 2022-02-03

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: