Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így Festhetsz Vadászkutya Arcfestést a Gyerekekre- TyToo

Arcfestéssel nagyot lehet aratni egy gyerekrendezvényen, de a Te gyereked is biztos imádná, ha otthon el tudnál neki készíteni egy látványos mintát. Az állatos festésekkel tuti, hogy nem fogsz mellényúlni, mert minden apróság szeret egy kicsit “állatbőrbe bújni”, ezért ez alkalommal a Vadászkutya arcfestés elkészítését tanítom meg Neked az alapoktól kezdve!

Amire szükséged lesz:

Lássuk lépésről lépésre

1.Lépés

Kezd az arc alapozásával: fogd meg az arcfestő szivacsot és vidd fel a fehér alapot a homloktól lefelé haladva – homokóra alakban. A szemnél keskenyedjen, és a szájánál legyen a legszélesebb úgy, hogy lógjon le a fehér rész (ami a pofija lesz a kutyusnak).

2.Lépés

Világosbarna arcfestékkel a következő lépésben alapozd le az arc többi részét. Emeld ki a fehér részt úgy, hogy a vastag (alapozó) ecseteddel először megrajzolod a kontúrokat a két pofa mellett, majd a szivaccsal elsatírozod.

3.Lépés

Továbbra is a vatag ecseteddel, fess sötétbarna foltokat a kutyusra. 

Tipp: könnyebb foltot festeni, ha először a kontúrját rajzolod meg és utána töltöd ki festékkel. A fehér pofa részt kontúrozd egy határozott vonallal a hegyes ecseted segítségével.

4.Lépés

Fekete arcfestékkel rajzold meg a kutya orrát (ehhez a hegyes ecsetedre lesz szükséged). Rajzolj kis pöttyöket a pofa részre szabálytalanul, és fesd be az ajak felső részét is, amit összekötsz az orral. 

5.Lépés

A nyelvét fesd ferdére, mintha kilógna a szájából, rózsaszín arcfestékkel, és használd a feketét kontúrozás céljából. Fehér festékkel húzd meg a bajszokat is, és lehelet vékonyan feketével azt is kontúrozd picit.

6.Lépés

Végső simításként fess pöttyöket a nyelvére és az orrára, hogy úgy tűnjön, mintha megcsillanna rajta a fény.A homlokán lévő fehér részt lezárhatod barnával úgy, hogy elsatírotozod rajta halványan a festéket. 

Remélem hasznos volt számodra ez a leírás, és sikeresen el tudod majd készíteni a mintát.
Kellemes szórakozást kívánok!
Megjelent: 2022-02-02

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: