Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Le kell szedni a sablont csillámporozás előtt? Itt a válasz

Le kell szedni a sablont csillámporozás előtt? Itt a válasz

Le kell szedni a sablont csillámporozás előtt? Itt a válasz

Két hete megjelent egy csillámtetoválást festő videónk, ami hirtelen nagy port kavart az internetezők körében. Sokan meglepődve kérdezték a hozzászólásokban, hogy a sablont miért távolítjuk el még a csillámporozás előtt?

Az említett videó:

A válasz rendkívül egyszerű: szebb csillámtetoválásokat készíthetsz, ha a sablont még festés előtt eltávolítod a bőrről.

Miért? Ezért:

  • Amikor lekenjük a mintát ragasztóval, az a levegő hatására azonnal száradásnak indul. Ilyenkor átlátszóvá válik, illetve rugalmas és ragacsos anyagú lesz. Viszont, ha a ragasztó sablonnal együtt szárad meg, annak leszedésénél a szélek feltépődnek és nyúlva elválnak a bőrtől, ezáltal a minta kontúrja megrongálódik.
  • Csillámpor szempontjából sem jó választás a sablon fennhagyása. A leszóródó csillámok beleragadnak a sablon ragasztóval bekent részébe, míg a stencil nélkül könnyedén visszaseperhetőek a mintába.
  • A minta szélei a leszedett csillámporos sablon miatt hiányosak lesznek, így a csillámtetoválás kisebbnek, formátlanabbnak fog tűnni.

A választ természetesen egy videóval is illusztráltuk:

@tytoocsillamtetovalas

Válasz @sz_bettina1117 részére Ezért szedjük le festés előtt a sablont… ? ##fyp ##foryou ##foryoupage ##glittertattoo ##csillámtetoválás ##seahorse

♬ BARELY BREATHING – Grant Averill

Még több videós tartalomért kövess minket a ??? TikTok-on

Megjelent: 2021-08-06

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: