Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Mi várható idén a TyToo-nál?

Igyekszem időrendi sorrendben bemutatni a TyToo idei újdonságait. Így ha rendszeresen követed az oldalunkat, akkor Te biztosan értesülni fogsz a számodra érdekes szettek érkezéséről.

Megújul a Hajkréta szett

A TyToo Hajkréta nem véglegesen színezi be és nem roncsolja a hajad. Vízzel könnyen eltávolíthatod, így akár minden nap új hajszínt próbálhatsz ki. Mutasd meg a kreatív és bohém énedet a világnak a hamarosan  megújuló hajkrétával.

Disney Hercegnő szett

Minden kislánynak legalább egy kedvenc hercegnője van. Az a hercegnő biztosan visszaköszön a gyerkőc tolltartójáról, a hátizsákjáról és természetesen a kedvelt ruhájáról is. Ha igazán nagy boldogságot szeretnél szerezni gyermekednek, akkor ezzel a hercegnős szettel mindenképp lepd meg majd kislányod.

Járműves szett

Nincs olyan fiú, aki ne szeretné a traktorokat, a dömpereket és a markolókat. Idén nekik is kedveskedni fogunk egy járműves szettel. Fiús anyukák, ez tuti siker lesz otthon.


Lovak és unikornisok szett

Összeraktunk egy szettet azokból a sablonokból, amelyek az elmúlt néhány évben a legjobban fogytak. Így olyan csillámtetoválásokat készíthet el gyermeked, ami telis tele van lovakkal, pónikkal és unikornisokkal. Aminek biztosan nehezen tudnak majd ellenállni a kislányok.

Instant Henna szett

Már egy éve hódítanak az Instant Hennák. Az egyszerű elkészítésnek köszönhetően, megfelelő állagú és sötét színű pasztát kapsz alig 3 perc alatt.  

Itt az ideje, hogy egy komplett szettet kapj, amellyel több, mint 60 gyönyörű hennafestést tudj készíteni otthon, akár előképzettség nélkül.

Jégvarázs 2 szett

Idén újra mozivászonra kerülnek a kislányok kedvelt hercegnői: Elsa és Anna. Az új történetüket, mi is megörökítjük gyermeked számára, hogy a hercegnők a mozi után továbbra is éljenek a lányok szívében és természetesen a kis kezükön is. 🙂

Ha szeretnél elsőként értesülni a szettek érkezéséről, iratkozz fel a hírlevelünkre. (Ha már korábban feliratkoztál, akkor nincs semmi teendőd)

Most a feliratkozásoddal a 26+4 db sablon e-book mellé további ajándékokat is kapsz.
Kattints és szerezd meg ingyen >>

Töltsd le Te is!

Megjelent: 2019-01-28

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: