Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Mit tudsz a csillámtetoválás sablonokról?

Ebben az írásunkban a sablonokra térünk ki és mutatunk egy rövid útmutatást, hogy miről ismerhetőek fel az igényes és színvonalas minták.

Mit tudsz a csillámtetoválás sablonokról?

Mit tudsz a csillámtetoválás sablonokról?

Egy szuper sablon ismérvei:

  • Látványos: a sablonok legyenek részletgazdagok és jól kidolgozottak. A TyToo egyedi sablonjai is ilyenek, ennek köszönhetően a minták rendkívül mutatósak.
  • Népszerű: a sablonok trendi és szeretett mintákat tartalmazzanak. A tytoo.hu webáruházban igyekszünk mindig olyan mintákat összeválogatni, amelyek garantáltan a gyermekek favoritjai: virágok, versenyautók vagy menő mesehősök.
  • Sokoldalúan felhasználható: egy jó sablont nemcsak csillámtetováláshoz lehet használni, hanem rengeteg kreatív ötlet megvalósítására is alkalmas. Sablonjainkat láttuk már visszaköszönni telefontokról, képkeretről, bögréről, sőt arcfestés készítése során is alkalmazták már a mintáinkat.

Egy minta lehet lányos és fiús is

A sablonok karakterét, hangulatát a színekkel lehet alakítani. Így lehet például egy kutyából lányos vagy fiús minta, illetve egy lepke gyerekes és játékos vagy nőies és elegáns.

A csillámporok adják meg a sablonok hangulatát

A csillámporok adják meg a sablonok hangulatát

Ezektől a tulajdonságoktól különlegesek a sablonjaink

1. Ideális méret

A sablonok úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjenek kisebb gyermekek apró karjaira is. Ez azért fontos, mert nagy méret esetén előfordulhat, hogy néhány gyerkőc al-, sőt felkarját is körbeérné a stencil. Ahhoz, hogy a sablon két széle ne fedje egymást és a minta is egyben látszódjon az ideális méret az 5 x 5 cm.

Természetesen emellett a nagyság mellett a webáruházban elérhető nagyobb, illetve kisebb méretű sablon is. Ennek köszönhetően minden gyerkőc és felnőtt a saját méreteihez tudja választani a sablonokat.

A csillámtetoválás sablonok a gyerekek apró karjaira lettek tervezve

A csillámtetoválás sablonok a gyerekek apró karjaira lettek tervezve

2. Kettő típusú sablon érhető el a tytoo.hu-n: vannak kettő és három rétegűek.

Kettő rétegű sablonok: A felső, ami a mintát tartalmazza matt polietilén fóliából készült, a hordozó réteg pedig egy fehérített nátronpapírból. Ez a két réteg akril alapú ragasztónak hála tapad össze. Az allergénanyagoktól mentes ragasztó nemcsak a hordozó rétegre, de a bőrre is remekül tapad, így csillámtetoválás készítés közben nem kell aggódnunk, hogy elcsúszik a minta.

Kettő rétegű sablon

Kettő rétegű sablon

Három rétegű sablonok: A felső egy átlátszó fólia, ami védi magát a sablont, valamint felragasztásnál egyben tartja a mintát, hogy az zökkenőmentesen rásimuljon a bőrre. A középső réteg maga a minta, az alsó pedig a fehér, hordozó papír.

Az anyagoknak köszönhetően a sablonok rugalmasak, hajlíthatóak.

Három rétegű sablon

Három rétegű sablon

3. Jól kidolgozott minták

Minden egyes sablon íve, a minták részeinek vastagsága és a formák kialakítása mind-mind aprólékos és gondos munkát igényel. A TyToo-nál a sablonok különös odafigyeléssel lettek megtervezve, ezért szépek, felismerhetőek és könnyen használhatóak.

A sablonok különlegessége, hogy a formák úgy lettek kialakítva, hogy a csillámporok tökéletesen a mintára férjenek. Nagyon vékony sávok esetében ugyanis a csillámporok nem egyenletesen tudják befedni a mintát, emiatt pedig a vonalak szélei hiányosak lehetnek.

Kíváncsi vagy, hogy készülnek a sablonok?

Mutatjuk!

Tetszett a cikk? Kedveld és oszd meg ismerőseiddel is!
Megjelent: 2021-09-02

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: