Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Szivárvány Pillangó Arcfestés Egyszerűen – TyToo

Javában tart a farsangi szezon, amikor a gyerekek színes és egyedi jelmezekben pompáznak az iskolai vagy óvodai rendezvényeken. Ezeket a jelmezeket még egyedibbé teheted egy szép arcfestéssel, amit Te is könnyedén elkészíthetsz otthon a gyermekednek. Most egy népszerű minta festését mutatjuk meg neked lépésről lépésre, ami alapján percek alatt elkészítheted ezt a szépséges mintát, amivel garantált lesz a siker nem csak otthon, hanem a farsangi bálon is!

Tudnivalók, mielőtt elkezded

Ezt a gyönyörű mintát a TyToo arcfestékekkel ajánljuk elkészíteni, amelyek nem csak ragyogó és intenzív színekben pompáznak, hanem teljesen biztonságosan használhatod őket a gyermekek bőrén, hiszen nem tartalmaznak allergéneket.

A festést könnyedén be tudod gyakorolni a TyToo Arcfestés Gyakorló Lapokon, amiket ingyen le tudsz tölteni ITT

Amire biztosan szükséged lesz a minta festésekor:

Arcfestékek:

1.Lépés

Lapos ecsettel, illetve piros, sárga, kék és lila festék használatával készítsd el a szivárványt a homlokra. Használj saját színeket bátran!

2.Lépés

Szivaccsal vidd fel a szem fölé a citrom, narancs és piros színeket, szem alá pedig a citrom, UV-neon zöld és világoskéket. A színeket a találkozásnál mosd össze.

3.Lépés

A két szemöldök belső sarkából húzz fekete csepp formájú hosszúkás vonalakat, ezek lesznek a pillangó csápjai. Majd rajzold meg a szárnyak kontúrját mindkét oldalt.

Arcfestés egyszerűen, otthon akár teljesen kezdőként is!
Próbáld ki a TyToo Arcfestőképző Szettet!

4.Lépés

Fess köröket a szárnyak széléhez, majd egy lapos ecsettel kissé árnyald őket a szélétől befelé. Ismételd meg a másik oldalt is, ügyelj a szimmetriára!

5.Lépés

Hegyes ecsettel rajzold meg a felső szárnyak belső kontúrjait mindkét oldalon. Idáig fesd meg a fekete színt. Majd ezzel a technikával fesd fel az alsó szárnyakat is.

6.Lépés

Fehérrel pöttyözz, fess cseppeket és csillagot. A szárnyakat kontúrozd fehér, majd bordó festékkel. Fesd pirosra az ajkakat. Dísztsd strasszkővel és arany csillámporral!

Megjelent: 2022-02-02

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: