Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Egyszerű Tavaszi Virág Arcfestés – TyToo

Az évszakok nagyon jó ötleteket tudnak adni Neked mintád megfestéséhez. Ezt a virágos arcfestést például a tavasz ihlette, amivel egy nagyon üde és vidám hatást érhetsz el, alanyod pedig szó szerint kivirágzik majd tőle.

TIPP: A színátmenetes zöld levelek egyszerűbb és gyorsabb elkészítéséhez ajánljuk a TyToo csíkos festékei közül a Zöld Orchidea nevű arcfestéket. Lapos ecsetedet húzgáld végig oda-vissza a Neked szükséges színsávokon (hosszában), így egyszerre, egy húzással több színt tudsz felvinni a bőrre színátmenetben. Ezzel az egymozdulatos technikával alkoss levélformákat!

1. Lépés

Apró, ütögető mozdulatokkal vidd fel a színeket. Semmiképpen ne húzd a szivacsot, mert akkor csíkos lesz az alap! A színek találkozásánál pedig csinálj átfedést.

2. Lépés

Fesd fel világoszöld színnel a levelek alapját, majd sötétzölddel kontúrozd őket. Ezután lapos száraz ecsettel satírozd el az erezet irányába. Ezt követően fess bimbós indákat.

Ha egyszerűbben szeretnéd megfesteni a kétszínű színátmenetes leveleket, akkor kövesd a fenti tippben leírt módszert a Zöld Orchidea csíkos arcfesték segítségével.

3. Lépés

A másik szem sarkából kiindulva is fess hasonló technikával leveleket. A jobb szem alatt hagyd meg a halványzöldes alapot és csak indákat fess a szem mellé. Ide már nem kellenek levelek.

Szeretnél 10 arcfestést egyszerűen és könnyen megtanulni?

 


A TyToo Arcfestőképző készlettel 10 klassz arcfestést készíthetsz el.

 

4. Lépés

A virágszirom ecsetre vigyél fel fehér, majd csak az ecset végére magenta színt. Így egy mozdulattal, ráfektetve az ecsetet a bőrre, fess színátmenetes virágszirmokat és virágokat a rózsaszín alapra és az indák közé!

5. Lépés

A vékony hegyes ecsetre vigyél fel bőven fehér festéket és a hegyét a bőrhöz érintve fess apró pöttyöket a virágok mellé! A levelekbe pedig húzz vékony vonalakat, így adj fényt a mintának!

6. Lépés

Fess néhány helyre vékony fekete kontúrvonalat a szirmok és a levelek széleihez. A szájat színezd rózsaszínre, kontúrozd magenta színnel, majd jöhetnek a plusz látvány elemek. Rögzíts strasszköveket a virágok közepébe, az alsó ajaknak és a szemhéjaknak adj csillogást rózsaszín csillámporral, a leveleket pedig ezüst csillámporral tedd még látványosabbá!

Az arcfestést készítette: Szabó Henriett 

Megjelent: 2022-02-02

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: