Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Tavaszi-virágos minták TyToo termékekkel

Bár idén váratott magára a tavasz, azért a jó idő, a virágzó fák és a hosszabb nappalok már a nyakunkon ülnek. Folyamatosan kerülnek elő a színes, üde darabok a divat minden területén, így a TyToo termékek között is népszerűbbek jelenleg a virágos minták. Ennek hatására összegyűjtöttük, hogy mely motívumok hódítanak csillámtetoválás és arcfestés fronton.

Tavaszi-virágos minták TyToo termékekkel

A hawaii minta a 2022-es nyár nagy durranása

Sok év után ismét trendik a hawaii virág motívumok. Színben szinte bármilyen árnyalattal ötvözhetőek, ugyanis minden tónussal tökéletesen kombinálható minták.

Kék, hawaii virágos csillámtetoválás

Rózsaszín és lila, hawaii virág csillámtetoválás

A hawaii virág sablonokat csillámtetoválások készítéséhez ITT TALÁLOD.

Felhasznált csillámporok:

Klasszikus darabok

Vannak motívumok, amelyek sose mennek ki a divatból. Ilyen például a vörös rózsa, amit előszeretettel festenek a hölgyek magukra akár csillámtetkóként vagy örökre szóló tetoválásként is.

Rózsa csillámtetoválás

Felhasznált csillámporok:

Hosszú szirmok, óriási középső résszel és két levélkével. Gyermekkorunk rajzaira emlékeztető nosztalgikus virág sablon most áprilisban is a népszerű termékek sorait bővíti.

Egyszerű virág csillámtetoválás

Felhasznált csillámporok:

Virágok arcfestő ecsettel

A csillámtetoválásokon túl az arcfestés terén is hódítanak a tavasz jelképei, a virágok. Minél színesebbek, annál látványosabbak, ezért érdemes több festékkel is dolgozni. 

A még esztétikusabb végeredmény érdekében a virágokat levelekkel, pillangóval vagy egyszerű indákkal érdemes kiegészíteni.

A csodás arcfestésekhez élénk, tartós színeket a TyToo arcfestékek között találsz.

Megjelent: 2022-04-23

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: