Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így Fesd Meg a Tigris Kölyök Arcfestést Könnyen – TyToo

A Tigris arcfestés egy örök kedvenc a fiúk, sőt a még a vagányabb lányok körében is. Ahogy megfigyelhetted a korábbi arcfestésekről szóló bejegyzéseket, könnyebb, egyszerűbb arcfestésektől haladtunk szépen az egyre összetettebb, bonyolultabb minták felé. Mára egy olyan arcfestéshez jutottunk, ami látványra talán sokkal komplexebbnek tűnik, de meglátod, hogyha egyszerre mindig csak egy lépésre koncentrálsz, akkor menni fog ez is.

Ennek a veszedelmes nagymacskának a megfestéséhez a következő festékekre és kellékekre lesz szükséged:

Kellékek:

TyToo tipp: A tigriscsíkok úgy szépek, ha nem egyforma vastagságúak. Ezért először csak az ecset hegyével kezdd el húzni a csíkot, majd fektesd jobban a bőrre az ecsetet, így tudsz vastagodó, felemelve újra vékonyodó vonalat festeni.

1.Lépés

Szivaccsal készítsd el a fehér foltokat, majd belülről kifelé haladva citrom és narancssárgával fesd meg az alapot. A színeket a találkozásnál mosd össze.

2.Lépés

Ecsettel fesd meg a tigris orrát rózsaszínnel, kontúrozd feketével és lapos száraz ecsettel satírozd felfelé. Az orrcimpát barnával pöttyözd be, majd mosd össze.

3.Lépés

A tigriscsíkok elkészítéséhez használj fekete festéket és hegyes ecsetet. Szimmetrikusan fess csíkokat a homlok és az arc két oldalára.

4.Lépés

A szőrszálak festéséhez használj lapos, száraz ecsetet és ezzel satírozz fekete vonalakat alulról felfelé haladva az áll részen.

5.Lépés

Hegyes ecsettel húzz a szempilla töveknél és az orr alatti pofa résznél vékony fekete vonalat. Ezután fesd ki a szájat feketével.

6.Lépés

A belső szemzugtól lefelé húzz kis fekete vonalat mindkét oldalon. Végül tetszés szerint feldobhatod a festést arany csillámporral a homlok és az arc résznél.

Ugye, hogy lépésenként haladva nem is olyan ördöngős? 

Megjelent: 2022-02-03

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: