Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

TyToo Farsangi Hét 5. rész: Egyszarvú póni arcfestés lépésről lépésre

Elérkeztünk a hét utolsó arcfestéséhez, melyet a TyToo Farsangi Hét keretén belül mutatok meg neked, ez pedig az egyszarvú póni, ami már kicsit összetettebb, és a már megtanult egy nyomásos színátmenetes ecsetkezelési technikát is elővesszük hozzá.

Amire ehhez az igazi leányzós arcfestéshez szükséged lesz azok a következők:

Arcfestékek: fekete, fehér, zöld, narancssárga, világoskék, világos lila, bordó, UV-Neon rózsaszín, citromsárga, UV-Neon zöld

Csillámpor: arany csillámpor

Strasszkő: rózsaszín

Csillámpor ragasztó: BlueStar csillámpor ragasztózselé 5ml

További kellékek: virágszirom ecset, vékony ecset, vastag ecset, arcfestő szivacs

TyToo Tipp: Kétszínű, színátmenetes szirmokat úgy tudsz egyszerűen festeni, ha belemártod az egész ecsetet a fehér festékbe, majd csak a hegyét a lilába. Nyomd az ecseted az arcra a hegyével kezdve, majd fokozatosan fektesd rá.

Puha, apró porózusos szivaccsal, fehérrel tedd világosabbá a szem körüli és feletti részeket, majd vidd fel az UV-Neon rózsaszínt és világos lilával árnyald a széleket.

Fehér festékkel rajzolj egyre kisebb, csepp alakú vonalakat, ezzel alakítod ki a póni szárnyát. Fesd meg a póni fejét is, majd bordóval rajzold meg a sörényt és a szárnyak alsó vonalait.

Te is elkészítenéd gyermekednek ezt a mintát?

Feketével kontúrozd a pónit, illetve a szarvát és húzz fekete vonalakat a sörénybe. Fesd meg a szemét, majd fehérrel a fényeket a sörényen, és a szarv csillogását.

Az arc két oldalára virágszirom ecsettel fess virágokat és virágszirmokat a tippben leírt festési technikával. A pónihoz is festhetsz egy virágot, így aranyosabb lesz a mintád.

Tegyél kétféle zöldet az ecsetre, majd formázz leveleket a virágok közé. Fehér festékkel pöttyözz, világos lilával húzd ki a szemet és az ajkakat.

Ragasztóval rögzíts strasszköveket a virágok közepébe és szórj csillámport a szárnyakra, így fokozhatod a hatást.

És voálá, megcsináltál egy magasabb nehézség fokú, arcfestést! Szép munka! 😉

Remélem tudtam neked segíteni és a farsangi hetünk arcfestés gyüjteménye segítségedre lesz a közelgő farsang alkalmával. 

Sok sikert és jó szórakozást a festéshez!

Megjelent: 2022-02-03

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: