Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Új szettek, amellyel biztos elvarázsolod gyermeked

Most már bevallhatom, lassan 1 éve azon dolgozunk, hogy Neked és gyermekednek még több kellemes pillanatokat tudjunk szerezni. Nézd meg mitől különlegesek az új szettek.

A lányok kedvenc csajos szettjei nagyobb dobozba költöztek, hogy elférjen benne a sok csillámtetoválás sablon, amit a kislányod is nagyon szeret.


Glamorous Csillámtetoválás szett

Ha gyermeked is egy kis mini hercegnő, akkor élvezni fogja az alkotást és tengernyi örömben lesz része. A 35 darab csajos, hercegnős, virágos sablonoknak és a ragyogó csillámporoknak köszönhetően.

Glamorous Csillámtetoválás

Itt megtalálod a szett összes lányos sablonjait >>Funshine Csillámtetoválás szett

Végre egy nagy lányos szett, ami 55 db sablont rejteget magában. Csajos színeket és öntapadó strasszköveket, hogy gyermeked alkotásai még szebbek legyenek.

Funshine Csillámtetoválás

Itt meglesheted az összes sablont és a szett többi tartozékát közelebbről >>

 


Nem újak, de megváltozott a külsejük, a tartalmuk és még a nevük is :)

A legkisebbek kedvenc mini szettjei új ruhába öltöztek. :)
Hogy a picik könnyebben tudják használni a sablonokat és egyszerűen megfesthessék a kis csillámtetkóikat.Mini Dreamy Csillámtetoválás szett

A kicsi lányoknak is megkönnyítve a csillámtetkó festést a sablonok sokkal strapabíróbbak lettek. Így az apró kezükkel is egyszerűen leválaszthatják az új két rétegű sablonokat a hordozó rétegről. Gyermeked nagyon büszke lesz magára, hogy egyedül alkothatott.

Dreamy Csillámtetoválás

Nézd meg milyen újdonságokat rejt a doboz magában >>


Mini Plucky Csillámtetoválás szett

A sablonok minősége mellett a minták is átalakulnak, hogy a fiúk csak a kedvenc labdás, járműves, hüllős csillámtetkóikat festhessék meg. 

Mini Plucky Csillámtetoválás

Hamarosan elérhető a webáruházban...Tudtad?

A csillámtetoválásokat nem csak bőrfelületre festhetitek meg. Gyermeked kedvenc tárgyait is kipingálhatja, így akár új életet adhatok nekik.

Kattints és nézd meg a tárgyak színezési ötleteit >>

Megjelent: 2019-02-22 14:59

Hozzászólások a Új szettek, amellyel biztos elvarázsolod gyermeked című bloghoz: