Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Végy egy dísztököt és dekoráld ki!

Az őszi dekorációk készítése során szinte minden alkalommal előkerül egy-két dísztök. Nem véletlen, ugyanis ezek a mutatós termések különféle módon díszíthetőek és használhatóak fel. Lehet belőlük asztal- vagy ajtódísz, de az sem ritka, hogy mécsestartóként végzik. Mi, a TyToo csapata is megpróbálkoztunk különlegessé varázsolni őket a tőlünk megszokott csillámporos stílusban. A végeredményt és elkészítésüknek "tök egyszerű" lépéseit ebben a blogcikkben láthatod, olvashatod el. Tarts velünk és készítsd el Te is a sajátodat! 😉

 Őszi dekoráció

Pöttyös az igazi

Az első mű elkészítéséhez a következő alapanyagokra lesz szükséged:

Őszi dísztök

1. lépés

A fekete festék és a lapos ecset segítségével fesd le a tököt! Ha Te is arcfestéket használsz, mint mi, akkor csak éppen vizezd be az ecsetet, ne áztasd el! Ez azért fontos, mert így sokkal jobban fed a festék és nem lesznek áttetsző részek.

Őszi dísztök

2. lépés

Ha a festék megszáradt jöhet a ragasztó és a csillámpor. Első lépésként a csillámtetoválás ragasztóval fess pöttyöket a tökre!

Őszi dísztök

3. lépés

Amikor már a ragasztó áttetsző, a fekete festéktől jól kimosott lapos ecset segítségével vidd fel az ezüst csillámport! Ne aggódj, ha bőkezűen bánsz a csillámmal, ugyanis egy kerek púderecsettel könnyedén leseperheted a felesleget.

Őszi tökdísz

Kész is vagy!

Színeinek köszönhetően szinte bármilyen otthon különleges dísztárgyává válhat, ugyanakkor egy halloweeni buliban is tökéletesen megállja a helyét.

Őszi dísztök

Egyszerű, mégis nagyszerű

A második alkotás elkészítéséhez a következő alapanyagokra lesz szükséged:

1. lépés

A narancssárga festék és a lapos ecset segítségével fesd le a tököt a szár kivételével! Itt is figyelj arra, hogy minél kevesebb vízzel vidd fel a festéket!

Őszi dísztök

2. lépés

A tök szárát kend le csillámtetoválás ragasztóval! Várd meg míg átlátszóvá válik a ragasztó, majd a lapos ecsettel vidd fel a világosbarna csillámport!

Őszi dekoráció

Kész is vagy!

A korábbi töktől eltérően ez az alkotás szolidabb megjelenésű, mégis tekintetet vonzó dekorációs elem.

Díszítsd vele ebédlőasztalodat, nappalid dohányzóasztalát vagy tedd az előszobába, hogy már ott lenyűgözd vele vendégeidet!

Őszi dísztök

Légy kreatív és formáld saját ízlésed szerint a fentebb mutatott ötleteket! 🙂

Ha pedig tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Megjelent: 2020-10-27 10:00

Hozzászólások a Végy egy dísztököt és dekoráld ki! című bloghoz: