Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Arcfestés gyakorló babafej

A babafejen gyakorolhatod az arcfestés mintákat. Az élethű szilikongumis anyagra úgy fog a festék, akár az igazi bőrre. Lemosható. Részletek


11 990 Ft

db

Házhozszállítás: akár Péntekre (2024-07-19)
18 000 Ft felett ingyenes szállítás

100% pénzvisszafizetési garancia 6 hónapig

Mérete: 23x14x11 cm (életnagyságú térbeli babafej, csapott hátsó résszel)

 
Anyaga: Szilikongumi
 
Kinek ajánljuk: Arcfestés és sminkelés gyakorlására kezdő, profi és hobbi arcfestőknek, illetve szakmabeli oktatóknak (mint gyakorlati oktatás segédeszköze).
 
Gyakorlás teljes életnagyságban
 
A gyakorló babafej egy nagyon praktikus és hasznos kellék az arcfestés (és a smink) világában, hiszen nem mindig van lehetőség élő alanyon gyakorolni. A gyakorló fejen viszont akkor is tudod próbálgatni az arcfestést és új mintákat kitalálni, mikor nincs kéznél egy modell sem a gyakorláshoz, vagy gyermeked már megunta, hogy mindig ő legyen a próbababa. :) Az életnagyságú gyakorló fej profi modellként, mozdulatlanul fogja várni, míg elkészülsz a remekművel.
 
Az arcfestés gyakorlása felsőfokon
 
A babafej már egy magasabb szint az arcfestés gyakorlásában, ahol teljes életnagyságban gyakorolhatod a mintákat, mielőtt élesben festenél. Itt már nem síkban, hanem egy térbeli arcformán tökéletesítheted arcfestéseidet. Gyakorolhatod, hogyan kell domború arcra festeni a mintákat úgy, hogy minden vonás oda kerüljön, ahova kell és olyan méretben, amekkorában valóban kell.
 
A TyToo gyakorló babafej speciálisan arcfestések gyakorlására lett kifejlesztve, ezáltal mind formailag, mind anyagában maximális segítséget nyújt a munkában kezdő és profi arcfestőknek egyaránt.
 
Szilikongumi anyagának köszönhetően kellemes, finom, puha tapintású. Érzetre az emberi bőrhöz hasonló, kissé gumis jellegű, ujjbeggyel enyhén benyomható. Az arcfesték úgy viselkedik a babafejen, mintha emberi bőrre festenél. Ecsettel és arcfestő szivaccsal is könnyen festhető. A festék szépen, egyenletesen fogja be az anyagot (Nem buborékosodik, nem gyűlik össze rajta cseppekben a festék), gyönyörű intenzitással jelennek meg a színek a festett felületen. A felfestett minta száradási ideje megegyezik a bőrre való festés száradási idejével. Így a gyakorlást egy igazán magas szinten űzheted.
 
Az arcfestő gyakorló fej profi arcfestők által is tesztelt, és már a TyToo Arcfestés Oktatás tanulói is ilyen modell fejen gyakorolják az arcfestést, nagyon pozitív véleménnyel!
Az arcfestő gyakorló fej már egy magasabb szinten biztosítja az arcfestés gyakorlását, ahol teljes életnagyságban gyakorolhatod a mintákat, mielőtt élesben festenél. Itt már nem síkban, hanem egy térbeli arcformán tökéletesítheted arcfestéseidet. Gyakorolhatod, hogyan kell a mintákat domború arcra felfesteni úgy, hogy minden vonás oda kerüljön, ahova szeretnéd és olyan méretben, amekkorában az valóban kell.

Speciálisan arcfestések gyakorlására lett kifejlesztve, ezáltal mind formailag, mind anyagában maximális segítséget nyújt a munkában kezdő és profi arcfestőknek egyaránt.

Szilikongumi anyagának köszönhetően kellemes, finom, puha tapintású. Érzetre az emberi bőrhöz hasonló, kissé gumis jellegű, ujjbeggyel enyhén benyomható. Az arcfesték úgy viselkedik a babafejen, mintha emberi bőrre festenél. Ecsettel és arcfestő szivaccsal is könnyen festhető. A festék szépen, egyenletesen fogja be az anyagot (nem buborékosodik, nem gyűlik össze rajta cseppekben a festék) és gyönyörű intenzitással jelennek meg a színek a festett felületen. A felfestett minta száradási ideje megegyezik a bőrre való festés száradási idejével. Így a gyakorlást a legfelső szinteken űzheted.

Profi arcfestők által is tesztelt, és már a TyToo Arcfestés Tanfolyam tanulói is ilyen modellfejeken gyakorolják az arcfestést, nagyon pozitív véleménnyel!
 

Gyakorló fej tisztítása
A modell fej tisztítása egyszerű, mindössze max. 5 percet vesz igénybe, és már használhatod is egy újabb minta felfestéséhez.

Minden használat előtt fújd le egy erősebb hajlakkal a babafej arcát, ez segít, hogy könnyebben le tudd róla mosni majd az arcfestéket!
 

Miután festettél a babafejre, és le szeretnéd mosni róla az arcfestéket fontos, hogy betartanod egy szabályt. Először folyékony szappant csurgass bővebben a mintára, de vizet ne használj semmiképp sem! A szappannal való feloldás előtt semmiképp ne érje víz a mintát a babafejen! (Ezzel elkerülhető, hogy a festék szétfolyjon a babafej felületén és az megfogja a fej arcon kívüli részeit is.)

A szappant kend szét a mintán, miközben az ujjaddal, körkörös mozdulatokkal lazítsd fel a festéket a babáról. Ha teljesen sikerült fellazítanod (1-2 perc), akkor egy sárga kozmetikai szivacsot nedvesíts át vízzel (A kozmetikai szivacs elérhető a webáruházban :( https://tytoo.hu/kozmetikai-varazs-szivacs-1-db-sarga ), majd csavard ki, ezután a minta egy részén, egy mozdulattal töröld le ezt a szappanos festék egyveleget. Majd mosd ki a szivacsot, csavard ki és ismételd meg az eljárást annyiszor, míg teljesen tiszta nem lesz a babafej. Majd folyóvízzel öblítsük le. Abban az esetben, ha a lemosást követően még halványan elszíneződés lenne látható a babafejen, akkor a gél lakk oldószeréből pár cseppet vigyél fel vattakorongra, és azzal töröld le a felületet.

Ajánlott a gyakorlófejről a festés után minél rövidebb időn belül eltávolítani a festéket. Lehetőséghez képest ne hagyd állni rajta hosszabb ideig, ezzel megkönnyíted a gyakorló fej tisztítását.

 
Tipp 1: Kiegészítő tartóállvány a gyakorló fejhez
 
A gyakorló fejhez beszerezhető egy nagyon praktikus kiegészítő, egy 12,5 cm magas, speciális tartóállvány, melyen olyan dőlésszögben tartja meg a babafejet, hogy az számodra kényelmes pozícióban álljon meg a kezed alatt, míg festesz. Így nem vízszintes felületen kell dolgoznod, hanem olyan, mintha igazi modellen élesben dolgoznál.

A babafejtartó állványt itt találod >>

Tipp 2: Plusz segítség az arcfestéshez

 
A gyalorló fejhez hasznos kellékek még az arcfestés lépésről-lépésre lapok, melyek különböző arcfestés minták megfestésében lépésről-lépésre segítenek Neked. Egyszerű, gyors technikákkal és trükkökkel megkönnyítik számodra az arcfestést, akár kezdőként is. Ezek a gyakorló fejen kiválóan begyakorolhatóak, így az első igazi, élő arcfestésedet magabiztosan festheted meg. Ha pedig ihletet kapnál, akkor a fejedben megszületett arcfestés ötleteket is kipróbálhatod, tökéletesítheted a gyakorlatban. :)
 
Arcfestés gyakorló babafej + tartóval
 
Mérete: Életnagyságú, térbeli babafej (csapott hátsó rész)
 
Anyaga: Szilikon-gumi
 
Kinek ajánljuk: Arcfestőknek, arcfestés- és sminkes oktatóknak, hobby festőknek
 
Gyakorolás teljes életnagyságban
A gyakorló babafej egy nagyon praktikus és hasznos kellék az arcfestés (és részeként a smink) világában, hiszen nem mindig van lehetőség élő alanyon gyakorolni, viszont az életnagyságú gyakorló babafej tökéletesen alkalmas erre, sőt profi modellként, mozdulatlanul fogja várni, míg elkészülsz a remekművel. :) 
Az arcfestés gyakorlása felsőfokon
A babafej egy következő szint az arcfestés gyakorlásában, az arcfestő gyakorlólapok (karton-, a műbőr gyakorlólap és a domború műbőr gyakorlólap) után, ahol teljes életnagyságban gyakorolhatod a mintákat, mielőtt élesben festenél. Azonban a lapokkal ellentétben itt nem síkban, hanem már térbeli arcformán tökéletesítheted arcfestéseidet. Gyakorolhatod, hogyan kell domború arcra festeni a mintákat úgy, hogy minden vonás oda kerüljön, ahova kell és olyan méretben, amekkorában valóban kell. Így az arcfestés gyakorlását a legmagasabb szintjen űzheted.
 
Finom, puha, minőségi szilikon-gumi anyagának köszönhetően kellemes tapintású, könnyebben siklik rajta az ecset, a festék pedig szépen, egyenletesen fogja be az anyagot (nem gyűlik össze rajta cseppekben a festék), így a gyakorlást magasabb minőségben/szinten űzheted.
Babafej tisztítása
Alkohollal (Medasept bőrtisztító folyadékkal) könnyen eltávolítható róla a festék. Így egy gyors tisztítás után, jöhet a következő minta megfestése. :)
 
Kiegészítő tartozék a tartóállvány
A babafejhez tartozik egy 14 cm magas, fémből készült tartóállvány, melynek gumis bevonata segíti a tapadást, így ráhelyezve a babafejet az nem csúszkál, hanem stabilan megáll rajta. A két oldalán található csavarral pedig állítható a dőlés szög, így számodra kényelmes pozícióba állíthatod be a fejet a kezed alatt.
Plusz segítség az arcfestéshez
A babafej mellett nagyon hasznos megrendelhető kellékek az arcfestés lépésről-lépésre lapok, melyek különböző arcfestés minták megfestésében segít és lépésenként vezetnek Téged, hogy egyszerű és gyors technikákkal megkönnyítsék számodra az arcfestést, akár kezdőként is. Ezek pedig a babafejen kiválóan begyakorolhatóak, így az első igazi, élő arcfestésedet magabiztosan festheted meg. Ha pedig ihletet kapnál, akkor is nyugodtan kikísérletezgethetsz rajta és a fejedben megszületett arcfestés ötleteket kipróbálhatod, tökéletesítheted a gyakorlatban. :) 
 
Az arcfestés gyakorlásának szintjei:
1. Alap szint: kartonpapír gyakorlólap
2. Haladó szint: szilikon-gumi gyakorlólap
3. Középhaladó szint: 2 oldalú domború, szilikon-gumi gyakorlólap
4. Felső szint: szilikon-gumi gyakorló babafej – a gyakorlás felső foka
Kattints ide a TyToo arcfestés lépésről-lépésre laphoz >>


Az arcfestés gyakorlásának szintjei:
 
1. Alap szint: karton gyakorlólap
2. Haladó szint: szilikongumi gyakorló bőr

Miért éri meg nálunk vásárolni?

creation-joy-icon

Alkotás, öröm

Otthon is elkészíthető, gyerek- és partykedvenc termékek

safe-icon

Biztonságos

Kozmetikai minőségű termékek, amelyek allergénmentes anyagokból készültek.

warrantee-icon

100% Garancia

Minden szettünkre fél évig 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

free-shipping-icon

Ingyen szállítás

16.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyen kiszállítás Magyarországon


Vásárlóink mondták

Teljesült a lányom álma, karácsonyra megkapta a csillámtetováló kèszletet.

Timku Tiborné

"Nagy az öröm, azóta mindenki csillog, ahogy Sárám szeme!"

Nikolett

"A legtutibb karácsonyi ajándékom!!!!!"

Aténa

Tőletek kaptuk

Imádjuk a munkáitokat


Hasonló termékek


Gyakori kérdések

F
Mikor kapom meg a terméket?

Gyártóként mindent raktárról szállítunk, így a rendelésed szinte azonnal előkészítjük a futárnak. Futárral 1 munkanap alatt nálad lesz a csomagod, ha előző nap délig leadod a rendelésed.

F
Hogyan fizethetek?

Jelenleg átutalással vagy utánvéttel tudsz fizetni.

F
Mennyibe kerül a kiszállítás?

Amennyiben 18 000 Ft felett rendelsz, a kiszállítás Magyarország egész területére INGYENES!
Függetlenül, hogy utánvétes, vagy átutalásos fizetést választottál.

  • GLS futár utalással: 1890 Ft, Utánvéttel: 2090 Ft, Csomagpontra: 1490 Ft
  • Posta utalással: 1890 Ft, Utánvéttel: 2090 Ft, Csomagpontra: 1490 Ft

F
Biztonságos a termékek használata?

Minden termék biztonságos, allergénmentes anyagokból készült. A termékeket egy független vegyész is bevizsgálta és dokumentumokkal igazolta. Érzékeny bőr esetén azonban érdemes első alkalommal allergiapróbát készíteni.

F
Egyéb kérdésed van?

Keress minket bátran az elérhetőségeinken: E-mail: info@tytoo.hu Telefon (H-P 8-16.30) +36 20 258 3121