Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Csillámpor

A Csillámporok oldalára érkeztél, ahol igazán kreatív lehetsz! Több csillámpor szett közül válogathatsz melyek tematikusan lettek össze állítva és így különböző színkombinációkat de akár színátmenetet is képezhetsz egyszerűen. Kereshetsz azonos színű csillámporokra is ha arra lenne szükséged.

Engedd szabadjára a kreativitásod és válogasd össze még ma a csillámporaidat!

Összesen 0 termék
1/1. oldal

A csillámporok teszik színessé és izgalmassá a csillámtetoválásokat, ezért különösen fontos, hogy gondosan válaszd meg őket. Azon kívül, hogy mennyire szép a színe és mennyire csillog azonban más fontos szempontot is figyelembe kell venned, amikor csillámot vásárolsz.

A csillámtetoválás festéséhez nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű, kozmetikai csillámport használj. Mit is jelent ez, milyen csillámport használj a csillámtetoválás készítéséhez?

Fontos tisztázni, hogy kétféle csillámpor létezik. A dekor csillámporok és a kozmetikai csillámporok. Nézzük meg, hogy miben különbözik a kettő, miről ismered fel, hogy kozmetikai minőségű csillámot használsz.

  • Kisebb a felülete, ezért könnyebben ragad meg a csillámpor ragasztóba. Így sokkal tartósabb lesz a festésed.
  • Az alakja hatszögletű (ezt nagyítóval tudod ellenőrizni) így nem akad bele semmibe, nem sérti fel a bőrt.
  • A dekor csillámporokkal szemben nincs benne fémszármazék.

Milyen csillámporokat találsz a TyToo webáruházban?

Nálunk kizárólag biztonságos, kozmetikai minőségű csillámporokat találsz, többféle színben. A webáruházban csillámpor szetteket találsz, amelyekben a legnépszerűbb színeket válogattuk össze, illetve az egymással harmonizáló színeket is készletekbe rendeztük.

Így egyszerűbb lesz a számodra is a válogatás, gyorsabban tudsz vásárolni.

A csillámporok kiválasztásánal arra bátorítunk, hogy legyél kreatív és válassz bohém módon színeket. Ebben a gyerekek igazán profik. Náluk nem akadály a rózsaszín kutya megfestése, akinek sárga a feje.

Miről ismered fel, hogy egy csillámpor biztonságos?

Mint minden kozmetikumnak így a csillámporoknak is rendelkezniük kell MSDS lapokkal. Ezeket kérésre minden forgalmazónak be kell tudni mutatni, tőlünk bátran kérheted, szívesen elküldjük neked.

A törvényben előírt kötelezettségünkön felül mi független vegyész szakértőt is felkértünk, hogy vizsgálja be a termékeinket, aki írásban igazolta, hogy termékeink biztonságosak.