Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Molinó, Mappa, Bőrtisztító

Az elengedhetetlen eszközök mellett rengeteg izgalmas kiegészítőt is találsz, amelyekkel könnyebbé és szórakoztatóbbá teheted a csillámtetkók elkészítését.Rendszerezd a sablonjaidat, hogy ne keveredjenek, vagy szerezd be a bőrtisztító folyadékot ami segíti a jobb tapadást.

Válogass kedvedre a termékek közül! Garantáltan könnyebbé fogják tenni a munkád!

Összesen 1 termék
1/1. oldal

Ha üzletszerűen foglalkozol a testfestéssel akkor ebben a kategóriában sok hasznos eszközt találhatsz.

Legyél észrevehetőbb, szerezz több ügyfelet!

Bizonyára olyan helyre mész ki festeni, ahol nagy a forgatag és rajtad kívül mások is szeretnék eladni a portékájukat. Ezért is nagyon fontos, hogy minél észrevehetőbb legyen a standod. Ebben a kategóriában ízlésesen megtervezett plakátokat és molinókat találsz, amelyek vonzzák a tekintetet. Segítségükkel az emberek figyelmét is megszerezheted, illetve a szolgáltatásaidat is bemutathatod.

Kínálatunkban egy árlistát is találsz, amelyen feltüntetheted az áraidat, de nem ez a legnagyobb előnye. Ugyanis egy olyan rendszert mutat be, amely segít neked beárazni a munkád. Többé nem kell azon gondolkoznod, hogy mennyit kérj el egy munkáért!

Rend a lelke mindennek - áttekinthetőbb munkakörnyezet a TyToo eszközeivel

A sablontárolók segítségével könnyen megtalálod a sablonokat és a vendégeid számára is áttekinthetővé válik a kínálatod. A tárolókhoz mappákat is rendelhetsz, így lapozhatóvá válnak, hogy még egyszerűbb és praktikusabb legyen a sablonok tárolása.

A tartósabb és szebb csillámtetoválás eszközei

Ebbe a kategóriába tettük a Medasept bőrtisztót és a kétvégű fa javító pálcát is.

A Medasept fertőtleníti a bőrt, eltávolítja a zsírt. Így tartósabb lesz a csillámtetoválás, amit készítettél.

A kétvégű fa javító pálca segítségével pedig tudod javítani a csillámtetoválás minták hibás/elfolyt kontúrjait.