Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Ragasztó és Ecset

A csillámtetoválásokhoz szükséged lesz a megfelelő vízálló ragasztóra. Két féle akár 2 hétig is tartós és biztonságos csillámtetoválás ragasztók közül választhatsz. A zselés ragasztóval lesz tökéletesen szép mintád, a fehér ragasztóval pedig, akár szabad kezű alkotásokat is készíthetsz. Az ecsettel pedig kényelmesen felviheted a csillámport a mintába.

Válogass ragasztó és ecset kínálatunkból kedvedre!

Összesen 10 termék
1/1. oldal

Csillámpor ragasztó

A tartós csillámtetoválás titka a csillámpor ragasztóban rejlik, hiszen ebbe ragad bele a csillámpor. Ezért is nagyon fontos, hogy megfelelő csillámtetoválás ragasztót válassz.

Milyen csillámpor ragasztók vannak?

A TyTo webáruházban kétféle ragasztót találsz. Egy kevésbé tartós csillámpor ragasztót, illetve egy rendkívül tartósat, a TyToo BlueStar ragasztót.

A kevésbé tartós csillámpor ragasztó előnye az, hogy hígabb, így könnyebb vele dolgozni. Maximum 7-14 napig tartós, színe fehér.

Ezzel szemben a TyToo BlueStar ragasztó kékesfehér színű és akár 18 napig is tartós csillámtetoválást készíthetsz vele.

Mindkét ragasztó vízálló és 5 ml-es kiszerelésben is kaphatóak, amely kb 50 közepes méretű minta megfestésére elegendő.

Hogyan használd a csillámpor ragasztót?

A ragasztó használata előtt győződj meg róla, hogy a bőr tiszta és zsiradéktól (pl. naptej) mentes. Fontos, hogy ne használd sérült, sebes bőrfelületen.

Miután megtisztítottad a felületet, vékonyan vidd fel a ragasztót és várj 2-3 percet, hogy elkezdjen száradni. A csillámport ezután szórd bele.

A csillámpor ragasztót nem csak bőrre használhatod. Fémre, fára és üvegre is készíthetsz vele csillámporos mintát.

A csillámtetoválás ragasztó tárolása

A ragasztót száraz és hűvös helyen tárold ideális esetben +3 és +25 Celsius fok között. Fontos tudni, hogy a ragasztó fagypont alatt megfagy és miután kiolvad nyúlós, gumiszerű anyag lesz, amelyet már nem tudsz használni.

Előfordulhat, hogy levegőt kap a ragasztó és kiszárad. Ha nem nagyon száradt ki, akkor pár csepp vízzel hígítható a ragasztó és újra használható lesz.

Biztonságos a bőrre a csillámtetoválás ragasztó?

A TyToo csillámtetoválás ragasztók teljesen biztonságosak még érzékeny bőrön is. MSDS lappal rendelkezik, illetve független vegyész szakértő is bevizsgálta, aki igazolta, hogy biztonságosan használható. A vizsgálat dokumentuma itt tölthető le.

Csillámtetoválás ecsetek

Webáruházunkban háromféle ecsetet is találsz a csillámtetoválás készítéséhez. Az első a ferdére vágott szőrű, amellyel a vékony mintákat tudod megfesteni. 

A második a lapos ecset, ezt megtalálod minden csillámtetoválás szettben, mivel általános felhasználásra ezt ajánljuk, hiszen mindenféle csillámtetkót el lehet vele készíteni. Alkalmas a csillámpor felvitelére és ha seprő mozdulatokat végzel, akkor színátmenetek készítésére is.

A harmadik a seprő ecset, ami a festés végén a felesleges csillámpor eltávolítására szolgál.