Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Itt Megtanulhatod az Egyszarvú póni arcfestést lépésről lépésre – TyToo

Elérkeztünk a hét utolsó arcfestéséhez, melyet a TyToo Farsangi Hét keretén belül mutatok meg neked, ez pedig az egyszarvú póni, ami már kicsit összetettebb, és a már megtanult egy nyomásos színátmenetes ecsetkezelési technikát is elővesszük hozzá.

Amire ehhez az igazi leányzós arcfestéshez szükséged lesz azok a következők:

TyToo Tipp: Kétszínű, színátmenetes szirmokat úgy tudsz egyszerűen festeni, ha belemártod az egész ecsetet a fehér festékbe, majd csak a hegyét a lilába. Nyomd az ecseted az arcra a hegyével kezdve, majd fokozatosan fektesd rá.

1.Lépés

Puha, apró porózusos szivaccsal, fehérrel tedd világosabbá a szem körüli és feletti részeket, majd vidd fel az UV-Neon rózsaszínt és világos lilával árnyald a széleket.

2.Lépés

Fehér festékkel rajzolj egyre kisebb, csepp alakú vonalakat, ezzel alakítod ki a póni szárnyát. Fesd meg a póni fejét is, majd bordóval rajzold meg a sörényt és a szárnyak alsó vonalait.

3.Lépés

Feketével kontúrozd a pónit, illetve a szarvát és húzz fekete vonalakat a sörénybe. Fesd meg a szemét, majd fehérrel a fényeket a sörényen, és a szarv csillogását.

4.Lépés

Az arc két oldalára virágszirom ecsettel fess virágokat és virágszirmokat a tippben leírt festési technikával. A pónihoz is festhetsz egy virágot, így aranyosabb lesz a mintád.

5.Lépés

Tegyél kétféle zöldet az ecsetre, majd formázz leveleket a virágok közé. Fehér festékkel pöttyözz, világos lilával húzd ki a szemet és az ajkakat.

6.Lépés

Ragasztóval rögzíts strasszköveket a virágok közepébe és szórj csillámport a szárnyakra, így fokozhatod a hatást.

És voálá, megcsináltál egy magasabb nehézség fokú, arcfestést! Szép munka! 

Remélem tudtam neked segíteni és a farsangi hetünk arcfestés gyüjteménye segítségedre lesz a közelgő farsang alkalmával. 

Sok sikert és jó szórakozást a festéshez!

Amire ehhez az igazi leányzós arcfestéshez szükséged lesz azok a következők:

Megjelent: 2022-02-03

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: