Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így Fess Tiarát a Kislányodra Arcfestékkel! – TyToo

Gyerekként sok lány álmodozik arról, hogy hercegnőként éli mindennapjait egy kastélyban, miután rátalál a mesebeli herceg és boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Miért ne valósíthatnád meg ezt a mesét? Elmondani nem lehet, mekkora örömet szerezhetsz azzal, ha megfested ezt az arcfestés mintát egy kislányra. Tanuld meg 6 lépésében, hogyan kell koronát készíteni arcfestékkel!

A minta megfestéséhez szükséged lessz:

Arcfesték színek

TyToo Tipp:

 Ha a rózsaszín festékkel felvitt alapra ujjbeggyel kensz még rá egy kis rózsaszín selyemport, az alapod selymesen csillogóvá válik.

1. Lépés

Szivacs segítségével vidd fel a rózsaszín arcfestéket a homlokra, ez lesz a korona alapszíne. Bordó festékkel kezd el vékonyan megfesteni a kontúrt a kép alapján.

2. Lépés

Fesd meg a korona mintázatát! A homlok közepén kezdd, majd onnan haladj kifelé mindkét irányba. Fontos, hogy szimmetrikusak legyenek a vonalak mindkét oldalon.

A TyToo Arcfestőképző Készlettel 10 klassz arcfestést készíthetsz el

3. Lépés

A korona mintázatát a képen látottak szerint fesd meg! Fontos, hogy vékony vonalakkal dolgozz, és figyelj a szimmetriára! A korona végeire fess kis kacskaringókat!

4. Lépés

Gyöngyházlila festékkel töltsd ki a korona mintázatának pár részletét! Ehhez most használd a virágfestő ecsetet. Ügyelj rá, hogy a bordó vonalakon belül maradj!

5. Lépés

Jöjjön a díszítés! A BlueStar ragasztó zselé segítségével tégy a korona íveinek csúcsaira strasszköveket! A csillámportól fog igazán ragyogni a korona, ne spórolj vele!

6. Lépés

A virágfestő ecsetet töltsd fel fehér színnel, majd a hegyére tegyél egy kis bordót. Kezdődhet a virágszirmok nyomdázása az ecset fejével! A szájat emeld ki rózsaszínnel!

Megjelent: 2023-05-01

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: