Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így Festhetsz Virágfüzér Arcfestést – Tytoo

Közeledik a farsangi szezon, így ennek alkalmából a TyToo-nál Farsangi hetet tartunk. 5 napon keresztül kész arcfestés mintákat mutatok Neked, amiből ötletet meríthetsz gyermeked jelmezéhez. Első körben a Virágfüzér arcfestés minta elkészítésének lépéseivel ismertetlek meg!

Ehhez a tavaszi, vidám hangulatú arcfestés elkészítéséhez a következő alapanyagokra van szükséged:

TyToo tipp:

A virágszirom ecsettel könnyedén meg tudod majd festeni a virágmintákat. A technikája a következő: mártsd bele a virágszirom ecsetet először a fehér festékbe, majd a hegyét a magenta színbe, és fektetve nyomd oda a bőrhöz.Tegyél szorosan egymás mellé két ecsetnyomatot, így egy összetett szirmot fogsz kapni. Egy kis virág négy ilyen duplasziromból áll.

1. lépés

Az arcfestő szivacs segítségével vidd fel az íves rózsaszín alapot úgy, hogy a szem meleltt fokozatosan elhalványodjon az alap. A felvitt alapra ezután tégy egy kis rózsaszín selyemport.

2. lépés

Az egy-ecsetnyomásos színátmenetes technika segítségével, amit a Tippben leírtam, vidd fel a négy duplasziromból álló virágokat úgy, hogy kezd a homlok közepénél, és innen folytasd mindkét irányba úgy, hogy követed az alapot.

3. lépés

A szem mellé már csak egy-két virágszirmot fess, hogy szép fokozatosan keskenyedjen el a minta.

4. lépés

Jöhet a virágok díszítése! Hegyes ecsettel és bordó színnel fess pöttyöket a virágok közepébe. Fehér színnel tegyél kisebb pöttyöket a virágok közé, és a minta széleihez.

5. lépés

Virágszirom ecsettel és magenta színű festékkel fesd ki az ajkakat és ugyanebből a színből vigyél fel egy keveset a szem vonalához hegyes ecsettel, majd satírozd el.

6. lépés

A virágokat ragyogóbbá teheted még egy kis aranyszínű csillámporral. A virágok közepébe ecsettel vagy az ujjaddal tegyél csillámpor pöttyöket ízlés szerint.

 

A végére pedig jöjjön egy összefoglaló a lépésekről:
Sok sikert és kellemes festegetést kívánok! 🙂

 

Megjelent: 2023-05-23

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: