Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Készíts Szépen kinéző Lila Pillangós Arcfestést Egyszerűen – TyToo

Pillangókból sosem lehet elég, minden kislány nagyon szereti. Ezért hoztam neked egy új pillangós mintát. Amit Heni festett, aki a TyToo képzéseket is tartja. Most Te is megtanulhatod egy elbűvölő lila pillangó elkészítését lépésről lépésre, hogy otthon is el tudd készíteni.

Festéshez szükséges kellékeid a következők:

Lila pillangó arcfestéshez szükséges színek:

TyToo tipp: Pillangó festésénél figyelj a két szárny szimmetriájára! Ha jobb kezes vagy, az arc bal oldalán kezd a minta felvázolását, majd tükrözd azt a jobb oldalra! Így nem takarod el a mintát magad elől és nem fogod összemaszatolni a megfestett bőrrészt sem.

1.Lépés

Vékonyan vázold fel a pillangó kontúrját fehérrel! Lapos ecset és arcfestő szivacs segítségével, töltsd ki a szárnyakat pink-lila átmenetesre. Figyelj a szárnyak szimmetriájára!

2.Lépés

Fekete arcfestékkel kontúrozd körbe a pillangó szárnyait! Ehhez 4-es ecsetet használj, hogy elfedje a fehér vázlatvonaladat! Az alsó szárnyakhoz fessél kis fecskefarkat!

3.Lépés

A pillangó felső szárnyát mintázd a kép szerint! Előbb a pillangó testét fesd fel, majd a test felé irányuló fő vonalakat! A kontúrt vastagítsd, és fessél kacskaringókat a mintába!

4.Lépés

A pillangó alsó szárnyának a mintázását a két nagyobb kacskaringóval kezd, majd a szárny széleitől a test felé irányuló vonalak következnek. Vastagítsd a kontúrt a kép szerint!

5.Lépés

Erősítsd a pink színt ha szükséges, majd feketével fessél az alsó szárnyakba  kacskaringókat.  A pillangó testét satírozd el a szárnyak irányába! A szemet is emeld ki feketével.

6.Lépés

Fehérrel fessél pöttyöket a vastag kontúrvonalra! Az ajkakat színezd pinkre, majd a széleit lilára, és szépen mosd össze a két színt! Rózsaszín csillámporral add meg a csillogást!

Ezzel el is készült a lila pillangós arcfestés, ha Te is elkészítetted mutasd meg nekünk hogy sikerült!

 

Ha tetszett ez a lepkés arcfestés, nézz meg még két látványos pillangó mintát, amit megtanulhatsz:

 

Megjelent: 2022-02-03

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: