Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Könnyen Elkészíthető Farsangi Arcfestések Gyerekeknek – TyToo

Közeleg a Farsang. Ilyenkor jól jöhet egy ötlet, amivel feldobhatod gyermeked farsangi jelmezét. Amit egyszerűen elérhetsz arcfestéssel és az átlagos jelmez is különlegessé változik. Összegyűjtöttem számodra néhány fiús és lányos jelmezt és arcfestést, hogy emlékezetes legyen idén a farsang.

Párduc lány

A lányok szeretik a cicákat és ebből a nagy cicák sem kivételek. Így ha különleges macskás jelmezt keresel gyermekednek válaszd a párducot. A jelmezhez könnyedén elkészítheted az arcfestést is, lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan csináld.

Tigris fiú

Ahogy a lányok, úgy a fiúk is szeretik a nagy macskákat. Viszont a fiúknak sokkal testhez állóbb állat a tigris. Ehhez az arcfestéshez nem kell sok szín és könnyen megalkotható.

Nyuszi lány

Még egy nagyon csajos farsangi jelmez, amit nem csak kislányok vesznek fel ilyenkor. Itt a leírás hogyan tudod elkészíteni szépen az arcfestést.

Kutya fiú

Másik nagy kedvenc a gyerekek körében a kutya. Lehet foltos vagy egy kicsit mocskos, mivel a kutyák mindig a kertben, sárban játszanak. Ismerős? 😉 Nézd meg egy vadászkutya arcfestés lépéseit.

Katica lány

Minden gyermeknél megvan a csodálat a katicák felé. Nem is értem miért…
Így ha gyermeked szereti a katicákat, gyönyörű katica lány lehet idén farsangkor. Itt találod a katica arcfestés lépéseit.

Pókember fiú

A fiúknak kell a kis izgalom, az akció. Folyton pörögnek és azt játsszák, hogy megmentik a világot. Így tökéletes választás számukra a szuperhős jelmez. Most a pókember arcfestést és jelmezt mutatom meg neked, de lehet akár batman vagy vasember (a lépésről lépésre lapokon megtalálod a többi szuperhős arfestését is). Nézd meg itt a részletes pókember arcfestés leírás.

Te milyen jelmezt választasz idén farsangra gyermekednek?

Megjelent: 2024-02-27

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: