Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Így Festhetsz Egyszerűen Kék Pillangós Arcfestést – TyToo

Ezt az arcfestést a pillangók szerelmeseinek ajánljuk. A gyönyörű színátmenetes Kék pillangóhoz nem kell sok minden, de mégis nagyon látványos lesz az eredmény. Lássuk, hogyan tudod ennek a színátmenetes technikával készült arcfestésnek az elkészítését a legjobban elsajátítani.

A színátmenetes kék pillangó megfestéséhez szükséges anyagok és kellékek:

Kellékek:

TyToo tipp: Készítsd el színátmenetesen, több színnel a lepkét. Az alap elkészítésénél mosd össze a színek határait, hogy szép legyen a színátmenet.

1.Lépés

Enyhén nedvesítsd be az arcfestő szivacsot és színezd be világoskékre az arc azon részeit, ahol a szárnyak formáját fogod kialakítani.

2.Lépés

Sötétkék festékkel kontúrozd ki a pillangó szárnyait. Az ecset fejét és hegyét váltakozva nyomd a bőrre festés közben, így hullámos vonalakat tudsz kialakítani.

3.Lépés

A kontúr szélétől a szem belső sarkának irányába rajzold meg a szárny mintázatát, az előző lépésben alkalmazott technikával megegyezően.

4.Lépés

Hegyes ecsettel fesd meg a pillangó testét a két szem között, a pillangó fejeként pedig rögzíts ragasztóval egy megfelelő nagyságú kék strasszkövet. Ezután húzz neki csápokat sötétkék arcfestékkel.

5.Lépés

A vékony ecseteddel és fekete arcfestékkel árnyékold a körvonalakat, majd fess pöttyöket a szem belső feléhez. Ezt követően fehérrel adj fényt a csápoknál és a vastagabb vonalaknál.

6.Lépés

Az ajkakat fesd világoskékre, majd sötétkékkel kontúrozd. Feketével húzd ki a szem vonalait, végül pedig tedd egyedivé a festésedet egy csipetnyi csillámporral.

Ezzel kész is vagy!

 Reméljük sikeresen el tudtad sajátítani ezt az egyszerű, de látványos arcfestést

Megjelent: 2022-02-03

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: