Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:
Henna profi szettet vásároltam, és teljesen meg vagyok vele elégedve. Nagyon jó minőségű a hennapor és a többi termék is. A kikevert pasztával könnyű volt dolgozni, szép, erős színe lett a mintának és tapasztalataim alapján sokáig meg is marad (nekem tenyéren több mint két hétig kivehető volt az egész minta). Testfestőként dolgozva is pozitív visszajelzéseket kaptam. A henna paszta kinyomására alkalmas tubus különösen bevált számomra, a tölcséres megoldásnál jóval könnyebb a használata, és főleg a vékony vonalas mintáknál nagyon megkönnyíti a helyzetet.

Piros Viktória

Gyors pontos kiszolgálás, minőségi termékek :) Nagy sikert aratott a gyerekek körében a hétvégi családi napunkon még a szülőknél is ;)

Kovács Györgyi

Köszönjük a gyors postázást. Minden rendben van a csomaggal. Az ajándékért külön köszönet! A használat még várat magára, mert a kislegény éppen alszik, de a tetoválandó mintát már kiválasztotta. Még egyszer köszönjük!

Mariann

A megrendelt termék teljesen olyan volt mint a képen, tökéletesen elégedett vagyok vele.Minősége kifogástalan, nagy örömet szereztünk vele a gyerkek szülinapi bulijárn :-)

Hajmási Zoltánné

Nagy vàlaszték,amit jól be is mutatnak,képekkel-leirással,hogy a kezdő csillámtetkósok is jól értsék,tudjàk mit vesznek meg. Gyors kiszállitás.Szuper minőség.Nagyon meg vagyok elégedve!!!!

Jamriska Tiborné

Igényes, szép csomagolás, részletes termékismertető és használati útmutató, pontos kiszállítás.

Sári Ágnes

A részletes és hasznos tájékoztatók a termékekről. Bő áruválaszték,gyors csomag küldés. :)

Molnárné Holyba Erika

Elégedett vagok ,a csomag tartalma pontosan az volt ami a web áruházban meg van adva.Lányaimnak rendeltem,nagy örömmel fogadták könnyű és gyors használata végett :) Köszönjük :)

Tóth Zsuzsanna

Kifogástalan a csillámtetoválás,amit a kislányomnak rendeltem már többször,tartós,nem irritálja a bőrt,szépek,változatosak a sablonok. Csak jót tudok mondani,a kislányom imádja és nyáron tetoválás van az egész családon. :-) 5 csillag

Rubint Hajnalka

Az átutalást követően gyorsan megérkezett a csomag.Semmi probléma nem merült fel.Plussz sablont is kaptunk a gyors rendelésért, a lányom nagyon örült neki! Köszönjük!!

Váradi Tamás

Az, hogy gyorsan le tudják szállítani a megrendelést, nekem ez nagyon fontos volt például a múltkor, mert nagyon kicsúsztam az időmben, de a TyToo megmentett:) Ezen kívül tényleg nagyon jó minőségűek az anyagok (nálam a hennapor), és sokáig kibírják a tárolást.

Vass Bíborka

Nagyon jó minőségű,részletes használati utasítással a csomagban,így életem első csillámtetoválása,amit kislányom születésnapjára készítettem tökéletesre sikerült.

S.Tóth Katalin

Nagyon jó minőségű hennapor és igazán praktikus használati eszközök.

Cremer Zita

A csillámporoknak élénk maradt a színe pár hét után is.

Koszta Ottóné

Minden rendben volt, nagyon megvagyunk elégedve a ragasztóval, igazán tartós mintákat tudunk készíteni vele, 2 hétig megmarad.

Szarka Edina

Nindennel elégedettek vagyunk. Kislányunk álmát váltittuk valóra egy komolyabb csillámtetováló készlettel. Igaz hogy karácsonyi ajándék lesz de már meglestük, gyönyörü színek. Óriási lesz az öröm. Szállítás gyors, pontos. Mindennel elégedettek vagyunk, máskor is innen fogunk rendelni. Eszter

Fintornė Ivancsó Eszter

Szuper termékek, elérhető áron! Sok örömét leli benne a lányom és még én is :) A kiszállítás is gyors volt!

Godáné Fernye Bernadett

Jó minőség,nagy választék, az oldal könnyű kezelhetősége, gyors megrendelés és gyors szállítás, minden olyan volt kézben tartva mint az oldalon. Ismerőseimnek is ajánlom.

Puskás Katalin

A bőrbarát ragasztó, jó minőségű termékek. Nem kell félnem, hogy allergiát okoz a gyerekeknél.

György-Mózes Emese

Instant henna tényleg praktikus és szép!

Blocosz Adrienn

Teljesen kezdőként is csodálatos és tartós mintát tudtam rajzolni az instant henna szettel. A vevő szolgálatos hölgy csupa kedvesség, a szállítás olyan gyors, mint amilyet az ember akkor szeretne, amikor kitalál valamit, de azt azonnal :)!

Bíró Róbertné

Másodjára rendeltem innen. Elsőnél is leírtam a véleményem miszerint maximálisan meg voltam elégedve. Most erre még jobban ráerősítettek! A sok-sok rendelésen felüli apró ajándékkal, a gyors kiszállítással és a megbízhat minőséggel. Nagy öröm gyereknek és anyának egyaránt. Köszönöm!!!

(Gratulálok a csapatnak :) )

Gina

Nagyon nagyon tetszett a termék minősége! Azt kaptam amit ígértek. Máskor és mást is örömmel fogok rendelni mert gyorsan kézhez kaptam és maga termék szupeeeer!!!!!!

Tanács-Balogh Szilvia

Minden termék tökéletesen fedi a valóságot. Gyönyörű csillám színek és a tartósság is több mint 14 nap. Örülök hogy tőletek rendelhettem és nem kellett csalódnom!

Csáki Mónika

Kiváló minőségű arcfestékek

Juhász Diána

Már több alkalommal rendeltem, Óvodai programokhoz. Gyors és nagyon sokáig tart a gyerekek imádják!

Handzóné Balassa Edit

Rendben, gyorsan megérkezett a csomag. Nagyon meglepett és mosoly csalt az arcomra, hogy ennyi ajándékot kaptam a rendelésem mellé. Nagyon kedves Tőletek, hogy megbecsülitek a vásárlóitokat, szerintem ez a profi marketing. Ezután is Tőletek fogok rendelni! Nagyon köszönöm!

Szőkéné Sz. Zsuzsanna

nagyon figyelem lekötő játék, kéz ügyességet lehet vele tanulni., otthoni használatra tökéletes

Szabó-Bíró Anikó

Gyors, percíz csapat. Hiánytalanul megkaptam mindent, és a termékek minősége kifogástalan.

Csernák Krusztina