Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Rólunk

Kik vagyunk, mi az a TyToo? A TyToo (ejtsd: titu) egy magyar tulajdonú márka, ami ideiglenes, lemosható tetoválásokat, testfestő termékeket (csillámtetoválás, arcfestés, henna, hajkréta) gyárt és forgalmaz. Olyan szetteket készítünk, amelyekkel otthon a gyerekek és felnőttek is el tudják készíteni a különböző testfestéseket.

A TyToo alapítója Vincze Zoltán,


aki 16 éve dolgozik a testfestés iparágban. Ebből az első 10 évet testfestőként töltötte, ami alatt kiválóan megismerte a piacot, tudja, hogy mire van szüksége a vevőknek és milyen termékeket szeretnek meg a gyerekek. A 10 év alatt felhalmozott tudás és ma is aktív profi testfestőkkel való együttműködés az alapja a TyToo sikerének.

Célunk és küldetésünk

A gyerekek öröméért dolgozunk!   Elsősorban gyerekeknek készítünk olyan csillámtetoválás szetteket, amelyekkel egyszerűen készíthetnek ragyogó csillámtetkókat. Ha láttál már kisgyermeket örülni, amikor megkapja a frissen készült csillámtetoválását, vagy arcfestését, megérted miért csináljuk.

Termékeinket olyan nagy üzletek is forgalmazzák, mint a Tesco, Régió játék, írt már rólunk a HVG, és hivatalos partnerünk a Walt Disney. Mi gyártjuk a Jégvarázs, Verdák csillámtetoválás szetteket is. Magyarország mellet, 4 ország több száz Tesco áruházaiban, az Amazonon webáruházában Angliában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, és Olaszországban is kint vannak a termékeink.

További új partnereket jelenleg is folyamatosan keressük Magyarországon és a nemzetközi piacokon egyaránt, hogy minél több országban szerezhessünk örömet a gyerekeknek a csillámtetoválással.

Célunk hogy világszerte minél több vidám, kreatív gyerek nőjön fel.

Történetünk pontokba gyűjtve 

Elsősorban csillámtetoválás szetteket gyártunk, amelyekkel a kisgyermekek is tudnak ragyogó mintákat festeni otthon. A célunk, hogy a gyermekek arcára mosolyt varázsoljunk. Ha már láttál gyereket csillámtetkót kapni, akkor tudod, hogy miről beszélek.

Az alábbi képen láthatod, hogy milyen utat jártunk be eddig.

Amire büszkék vagyunk

Hivatalos Disney partnerek vagyunk. Ami azt jelenti, hogy egész Európában csak mi gyárthatunk Disney logóval ellátott csillámtetoválás, henna, arcfestés és hajkréta termékeket.

Magyarországon több nagykereskedésekben is megtalálhatod a TyToo termékeket, mint a Tesco, a Régió játék üzletekben. A jövőben újabb üzletekben fogunk megjelenni.

Már külföldön is, több országban jelen vagyunk az Amazon keresztül. Angliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban.

Szabó Henriett, a TyToo képzések oktatója, saját arcfestékeinkel szerezte meg a 2. helyezettet arcfestés kategóriában. Így ebben a kategóriában ő lett a világ 2. legjobb arcfestője.

Vendégei voltunk a TV2-nek. A több, mint testőr műsorban bemutattuk a csillámtetoválást és a használatát. Második alkalommal pedig az Instant Hennát (ami szintén egyedülálló, Magyarországon csak mi készítünk instant készítésű hennát )

Íme a felvétel, ami megjelent a TV2-ben

Nézd meg munkatársaink véleményét a cégről

Magyar nyelvű telefonos ügyintézőnek jelentkeztem a TyToo-hoz. Az első pillanattól kezdve szinte családtagnak érzem magam. Nem volt kérdés, hogy itt szeretnék dolgozni és viszont éreztem a szimpátiát a kollégáim irányából. A folyamatos biztatások hatására megjött az önbizalmam a külföldi partnerekkel való kapcsolattartáshoz is. Lehetőséget kaptam, hogy azokat a teendőket csinálhassam a mindennapokban, amiket szeretek.

Betti
Vevőszolgálat

Csomagoláson kezdtem, a teljesítményem miatt idővel lehetőséget kaptam, hogy maradhassak. A folyamatos kihívásoknak köszönhetően, amit sikeresen megoldottam, előre léphettem. Most Termelésvezetőként dolgozok a TyToo-nál. Szeretek itt lenni, mivel szuper a társaság és a főnök is jó fej.

Bea
Termelésvezető

Pörgős személyiség vagyok. Ebből kiindulva szeretem a mozgalmas mindennapokat, amit a TyToo-nál megkapok. A gyártáson mindig jó a hangulat és folyamatosan motiváljuk egymást.

Szeretem a kollégáimat és a TyToo-t.

Kriszti
Kézi csomagoló

Így dolgozunk nap, mint nap,

hogy minden gyermeknek csupa mosólygós élményben legyen része :)

Képek rólunk

Ha szeretnél Te is részese lenni a csapatnak, akkor

Csatlakozz hozzánk

Vidám fiatalos csapatba keresünk megbízható, talpraesett csapattagokat.
Ha számít a kimagasló munkahelyi légkör, a segítőkész közvetlen vezető és a jó csapat, akkor jelentkezz hozzánk.

Jelenleg nyitott pozícióink