Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Rólunk

Kik vagyunk mi? Mi az a TyToo?

A TyToo ( ejtsd: titu ) egy magyar tulajdonú márka, ami ideiglenes, lemosható tetoválásokat, illetve testfestő termékeket gyárt és forgalmaz.  Négy fő termékcsoportunk a csillámtetoválás, az arcfesték, a henna és a hajkréta.

Célunk olyan szettek megalkotása, amelyekkel otthon a gyerekek és a felnőttek is el tudják készíteni a különböző testfestéseket.

A TyToo alapítója Vincze Zoltán,


aki már több, mint 20 éve dolgozik a testfestés iparágban. Ebből az első 10 évet testfestőként töltötte, ami alatt kiválóan megismerte a piacot, tudja, hogy mire van szüksége a vevőknek és milyen termékeket szeretnek a gyerekek. A 10 év alatt felhalmozott tudás és a ma is aktív profi testfestőkkel való együttműködés az alapja a TyToo sikerének.

Célunk és küldetésünk

A gyerekek öröméért dolgozunk!   Elsősorban a gyermekeknek készítünk olyan csillámtetoválás szetteket, amelyekkel egyszerűen készíthetnek ragyogó csillámtetkókat maguknak vagy akár az egész családjuknak otthon. Ha láttál már kisgyermeket örülni, amikor megkapja a frissen készült csillámtetoválását vagy arcfestését, megérted, miért csináljuk.

Termékeinket olyan nagy üzletek is forgalmazzák, mint a Tesco vagy a REGIO JÁTÉK, írt már rólunk a HVG  és a  HajduPress, vendégei voltunk a  TV2 -nek, továbbá hivatalos partnerünk a Mancs Őrjárat  is. Magyarország mellett 4 ország több száz Tesco áruházában vagyunk jelen, mi több az Amazon webáruházában Angliában, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és Olaszországban is kint vannak a termékeink.

További új partnereket folyamatosan keresünk Magyarországon és a nemzetközi piacokon is egyaránt, hogy minél több országban szerezhessünk örömet a gyerekeknek a csillámtetoválással.

Célunk hogy világszerte minél több vidám, kreatív gyerek nőjön fel.


Történetünk pontokba gyűjtve 

Hogy jutottunk el Nagyhegyestől az Amazonig és a Disney-ig? 10 éve tartó töretlen sikerünk sok-sok kis lépéssel kezdődött és megannyi mérföldkővel tarkított útvonalon ért el oda, ahol most tartunk. Reméljük messze még a vége.

Fontosabb állomásaink:

Amire büszkék vagyunk

Hivatalos Disney partnerek vagyunk. Ez azt jelenti, hogy egész Európában csak mi gyárthatunk Disney logóval ellátott csillámtetoválás, henna, arcfestés és hajkréta termékeket.

Magyarországon több nagykereskedésekben is megtalálhatóak a TyToo termékek, mint a Tesco és a REGIO JÁTÉK áruházakban, illetve a Játékshop  játékbolt és játék webáruházban is. A jövőben újabb üzletekben fogunk megjelenni.

Már külföldön is, több országban jelen vagyunk az Amazonon  keresztül: Angliában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban.

Szabó Henriett, a TyToo képzések oktatója , saját márkás arcfestékeinkkel szerezte meg a 2. helyezést Arcfestés versenyszámban a Világbajnokságon. A World Bodypainting Fesztiválon szerzett dobogós hellyel ő lett a világ második legjobb arcfestője .

Két alkalommal is vendégek voltunk a TV2 televíziós csatorna Több, mint testőr  című műsorában. Első alkalommal a csillámtetoválásokról meséltünk, a második adásban pedig az Instant Henna termékünket vettük nagyító alá.

2016-ban a HVG írt rólunk egy hosszabb cikket , amelyben az akkori eredményeinkről számoltunk be.

2020-ban, a TyToo 10 éves születésnapján pedig a  HajduPress hírportál készített velünk interjút . Az átfogó beszélgetésben szó esett a kezdetekről és az azóta elért sikerekről.

Nézd meg munkatársaink véleményét a cégről

Miért jó TyToo-snak lenni?

Mert szuper a csapat. Mert van kihívás. Mert mindig lehet tanulni. Mert érzem a bizalmat.😊

Évi
Külkereskedelmi ügyintéző

Én azért szeretek a TyToo-nál dolgozni, mert reggelente örömmel jövök be, a kollégáim mind csupaszív, segítőkész, jó humorú emberek. A főnökömnek nagyon sokat köszönhetek emberileg és szakmailag is. Kihozza belőlem a maximumot, még azt is, amiről nem is gondoltam, hogy képes vagyok rá. De ő hisz bennem és támogat. Köszönöm Zoli, nagyon hálás vagyok.

Kinga
Gyártásvezető

Miért jó TyToo-snak lenni?
Mert itt olyan emberek vesznek körül, akikre mindig lehet számítani. Mikor visszajöttem azt kezdtem el érezni, hogy „Igen, ez egy összetartó, jó kis Csapat!”. És így számomra fontos lett, hogy egy olyan munkahelyen dolgozzak, ahová szívesen jövök be és együtt nyomjuk végig a napot. 😊
A TyToo egy ilyen munkahely!

Dóri
Kézi csomagoló

Kíváncsi vagy a többiek véleményére is? Olvasd el itt!

Ha szeretnél Te is részese lenni a csapatnak, akkor

csatlakozz hozzánk!

Vidám fiatalos csapatunkba megbízható, talpraesett csapattagokat keresünk.
Ha számít a kimagasló munkahelyi légkör, a segítőkész, közvetlen vezető és a jó csapat, akkor jelentkezz hozzánk.