Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Hogyan válassz csillámtetoválás szettet?

Rengeteg csillámtetkó szett létezik már a piacon. A nagy választék miatt nehéz eldönteni, melyiket válaszd, ezért összeszedtem azokat a szempontokat, melyek alapján könnyebben tudsz majd dönteni.

Hogyan válassz csillámtetkót?

Minőség
Az első szempont, amit mindenképpen figyelembe kell venned (és talán ez a legfontosabb), hogy olyan alapanyagok legyenek a készletben, melyekkel biztonságos dolgozni, vagyis bőrbarátak, hogyha gyermekednek vagy olyannak szánod, aki érzékeny bőrű, ne okozzon számára allergiás reakciókat.

Egy minőségi szettben a sablonok szépen kidolgozottak, az ecsetek puhák és könnyen használhatóak (nem hullik szét a sörtéje pár használat után) és a ragasztó is tartós benne, hogy minél tovább élvezhesd a végeredményt.
A csomagolás

A csillámtetoválás szett csomagolása jó, ha minél strapabíróbb, és igényesebb, hiszen mennyivel jobb ránézni egy szép, dobozos csomagolásra - mint egy zacskóra vagy más kivitelezésre - ami praktikus és külön kialakított részben foglalnak helyet a termékek. A doboz tartalma szépen átlátható, könnyebben megtalálod, amire szükséged van, és a festés után ugyanúgy visszapakolhatod az eszközöket a helyükre. Így tárolás szempontjából is sokkal praktikusabb a dobozos.
Milyen alkalomra szánod?
Ha már a csomagolást említettem, a dobozos megoldás azért is jó, mert ha születésnapra, vagy valamilyen ünnep alkalmából ajándékozni szeretnél, mindenképpen jó választás, hiszen színvonalas ajándékoddal biztosan nagy örömet okozol majd az ünnepeltnek. 
Korosztály és nem szerinti választás
Valljuk be, nem utolsó szempont, hogy akié a csillámtetkó szett lesz, az hány éves és milyen nemű. Nem mindegyik szett alkalmas egy nagyobb lány és egy kisfiú számára egyaránt. Létezik már kor szerinti besorolás a legkissebbektől kezdve a legnagyobbakig. Egy 3 éves gyereknek elég egy mini szett is, egy 12 évesnek viszont már ajánlott egy nagyobb (közepes vagy nagy) készlet. 

Értelemszerűen, ha lány fogja használni, akkor a csajosabb, lányosabb mintákkal teli csillámszettek az ideálisak, de létezik már kifejezetten a fiúk számára (vagány, fiús sablonokkal) összeállított szett is. Ha mindkét nem számára keresel megfelelőt, akkor egy vegyes összeállítás a nyerő (mint pl. a TyToo Moká-ZOO, amiben csak állatos sablonok vannak, mert azokat lányok és fiúk is szeretik).
A méret szerinti választás
Többféle méretű szett közül választhatsz, attól függően, hogy milyen eszközökre, és mennyire van szükséged. 

Ha kezdő vagy és csak ki szeretnéd próbálni a csillámtetoválást, akkor egy mini szett bőven elég ahhoz, hogy belekezdj, és még sikerléményed is legyen, mivel ezekben a szettekben is ugyanolyan minőségi termékek vannak, mint a nagyobb szettekben, csak mindenből kevesebb - és nem utolsó sorban kedvezményesebb is nagyobb társainál. 

Ha már benne vagy a csillámtetoválásban de már több termékre, alapanyagra van szükséged egy egyszerű mini szettnél, akkor kell szétnézned a kicsi, közepes és nagy szettek között, melyekben egyre több mindent találsz attól függően, milyen extrákra van szükséged: több sablonra, több ragasztóra, strasszkövekre, mozgó szemekre, esetleg még több színű csillámporra, hogy színesebb mintákat tudj készíteni.

Tipp: Gyerekzsúrokra, szülinapokra, nagyobb rendezvényekre érdemes nagy szettel készülni, főleg akkor, ha fiúk és lányok is lesznek egyaránt, hogy minél változatosabb sablonjaid legyenek, és mindenkinek tudj készíteni csillámtetoválást.
Ha a szempontokat figyelemmel követted, akkor ezek alapján már könnyű lesz a választás! Válogass a TyToo csillámtetoválás szettek közül, ahol biztosan megtalálod, amit keresel!Ajándék blog olvasóknak!
Csillámtetoválás sablon letöltés

Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a Hogyan válassz csillámtetoválás szettet? című bloghoz: