Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Csillámtetoválás

 

Csillámtetoválás tippek és ötletek, lépésről lépésre leírások, amelyeket csillámtetoválás készítéséhez használhatsz fel otthon vagy akár testfestőként is.

Keresd meg Csongi Papagájt, hogy Tiéd legyen a nyeremény! Csillámtetoválás

2018-04-23 00:04

Keresd meg Csongi Papagájt, hogy Tiéd legyen a nyeremény!

Elrejtettük Csongi Papagájt a webáruházban. A Te feladatot az, hogy megkeresd, hogy jutalmad egy csillámtetoválás szett legyen.

Elolvasom 

Elrejtettük Csongi Papagájt a webáruházban. A Te feladatot az, hogy megkeresd, hogy jutalmad egy csillámtetoválás szett legyen.

Elolvasom 
Ilyen élmény volt a karácsonyi csillámtetoválás ajándék kibontás Csillámtetoválás

2018-04-20 18:11

Ilyen élmény volt a karácsonyi csillámtetoválás ajándék kibontás

Az előző év karácsonyán sem maradt el a hatalmas öröm, az alkotás és a rengeteg élmény. Ezt azok a képek és videók is bizonyítják, amit vásárlóinktól ...

Elolvasom 

Az előző év karácsonyán sem maradt el a hatalmas öröm, az alkotás és a rengeteg élmény. Ezt azok a képek és videók is bizonyítják, amit vásárlóinktól kaptunk. Nézd meg mekkora élményt szereztek a csillámtetoválás szettek a gyerekeknek.

Elolvasom 
Tippek, hogy élethűen fesd meg gyermekednek a kedvenc Disney csillámtetkóját Csillámtetoválás

2018-04-20 17:37

Tippek, hogy élethűen fesd meg gyermekednek a kedvenc Disney csillámtetkóját

Minden Disney szettből kiemeltem egy sablont és kiszíneztem, hogy Te is könnyedén eltud készíteni gyermekednek a kedvenc csillámtetkóit. A legnépszerű...

Elolvasom 

Minden Disney szettből kiemeltem egy sablont és kiszíneztem, hogy Te is könnyedén eltud készíteni gyermekednek a kedvenc csillámtetkóit. A legnépszerűbb mintákat videóban is megnézheted. Bármelyik szettet szerezted be, itt biztos találsz inspirációt a következő alkotásodhoz.

Elolvasom 

Varázslatos hópehely színezés a Frozen Maxi csillámtetoválás szettel Csillámtetoválás

2018-04-21 21:11

Varázslatos hópehely színezés a Frozen Maxi csillámtetoválás szettel

Az első nagy dobozos Disney Jégvarázs Csillámtetoválás szett. Ebben a szettben akár több lány is egyszerre örömét lelheti. Így még szebb, színesebb va...

Elolvasom 

Az első nagy dobozos Disney Jégvarázs Csillámtetoválás szett. Ebben a szettben akár több lány is egyszerre örömét lelheti. Így még szebb, színesebb vagy akár kétszer megfestheted gyermekednek a kedvenc mintáit.

Elolvasom 
Ismerd meg a Disney szettjeinket Csillámtetoválás

2018-04-20 17:58

Ismerd meg a Disney szettjeinket

Eltelt egy év, ahogy az első Disney szettet létrehoztuk, azóta több szettel büszkélkedhetünk, és még hátra van a java. Ismerd meg a szetteket, tudj me...

Elolvasom 

Eltelt egy év, ahogy az első Disney szettet létrehoztuk, azóta több szettel büszkélkedhetünk, és még hátra van a java. Ismerd meg a szetteket, tudj meg róluk többet és azt is megtudhatod, mi fog történni még az évben (a meglepetés).

Elolvasom 
Olaf színezéséhez tippek [Színezési tippek] Csillámtetoválás

2018-04-23 00:18

Olaf színezéséhez tippek [Színezési tippek]

Megmutatom videóban, hogyan színezheted ki Olafot, a Jégvarázs kedvelt hóemberét. Minden lépést megtalálsz a cikkben elkészítési tanácsokkal.

Elolvasom 

Megmutatom videóban, hogyan színezheted ki Olafot, a Jégvarázs kedvelt hóemberét. Minden lépést megtalálsz a cikkben elkészítési tanácsokkal.

Elolvasom 

Itt a varázslatos Jégvarázs Maxi Csillámtetováls szett [Szett bemutató] Csillámtetoválás

2018-04-18 13:19

Itt a varázslatos Jégvarázs Maxi Csillámtetováls szett [Szett bemutató]

A Jégvarázs és az Olaf Karácsonya csillámtetoválás szettet összegyúrtuk és egy hatalmas csomagolásba helyeztük. Rengeteg eszközt találtok benne, a csi...

Elolvasom 

A Jégvarázs és az Olaf Karácsonya csillámtetoválás szettet összegyúrtuk és egy hatalmas csomagolásba helyeztük. Rengeteg eszközt találtok benne, a csillámtetkók és a Jégvarázs rajongói számára. Kukkants bele a dobozba!

Elolvasom 
Télies hangulatú Olaf Karácsonya Csillámtetoválás szett [Szett bemutató] Csillámtetoválás

2018-04-18 13:20

Télies hangulatú Olaf Karácsonya Csillámtetoválás szett [Szett bemutató]

A Jégvarázs nagy sikerre után itt az Olaf Karácsonya csillámtetoválás szett, amit karácsonyi hangulatú külsővel ruháztuk fel. Nézd meg a szett újdonsá...

Elolvasom 

A Jégvarázs nagy sikerre után itt az Olaf Karácsonya csillámtetoválás szett, amit karácsonyi hangulatú külsővel ruháztuk fel. Nézd meg a szett újdonságait!

Elolvasom 
Ismerd meg a vagány Disney Coco Csillámtetoválás szettet [Szett bemutató] Csillámtetoválás

2018-04-18 13:20

Ismerd meg a vagány Disney Coco Csillámtetoválás szettet [Szett bemutató]

Végre egy újabb részben fiús csillámtetoválás. A Disney legújabb meséje ihlette meg ezt a szettet, amit minden vagány kissrác és kiscsaj imádni fog. N...

Elolvasom 

Végre egy újabb részben fiús csillámtetoválás. A Disney legújabb meséje ihlette meg ezt a szettet, amit minden vagány kissrác és kiscsaj imádni fog. Nézd meg, mit rejt a csomagolás!

Elolvasom 

Összesen 64 bejegyzés
1/8. oldal