Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Hogyan kezdj neki a csillámtetkózásnak?

Összegyűjtöttem számodra a legfontosabb használati tanácsokat, hogy mindig gyönyörűszép csillámtetkókat készíts.

Mielőtt neki esnél a bevásárlásnak, mindenféle csillámtetoválás alapanyagból, kezdj az alapokkal.


1. Fontos tudnod Hogyan készül a csillámtetoválás

Többféle festési módszer kering a világban. Tőlünk azt tanulhatod meg, amellyel a csillámtetkód több hétig pompázhat gyermeked bőrén.
2. Hogyan javítsd ki a hibás csillámtetoválást

Még a profik is hibáznak. Gyermeked számára nem az a lényeg hogyan készül el a csillámtetkója, hanem az, hogy milyen lesz a végeredmény. Számára az a lényeg, hogy felismerje az általa választott csillámtetkót, akkor fogja büszkén viselni és mutogatni a világnak. :) 
3. Hogyan használd a csillám ragasztót, hogy tartós tetkókat készíts gyermekednek

A TyToo BlueStar ragasztókkal akár 2 hétig csodálhatja gyermeked a csillámtetkóját, ha megfelelően van tárolva, használva a ragasztó.4. Inspirálódj a színezési tippekkel

Ha nem tudod kitalálni, hogy milyen színekkel fesd meg a csillámtetkókat, akkor nézz szét a színezési ötleteknél és fess mindig gyönyörűséges csillámtetoválásokat.

Ha ennél többre vágysz, szeretnél még jobban elmélyülni a csillámtetkó készítésben, akkor neked szól a “Hogyan készíts csillámtetoválás sablont otthon?” e-book ajádék 26+4 db sablonnal.

Töltsd le Te is!

Ezután már minden fontos információnak a birtokában leszel a gyönyörű csillámtetkók készítéséhez. Már csak 1 kérdés merülhet fel benned. Hogyan válassz csillámtetoválás szettet?

Megjelent: 2018-11-17 09:08

Hozzászólások a Hogyan kezdj neki a csillámtetkózásnak? című bloghoz: