Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

TyToo Blog  Tippek, trükkök, hasznos infók

Készíts még csillogóbb mintákat strasszkövekkel! Kreatív ötletek

2020-10-21 13:34

Készíts még csillogóbb mintákat strasszkövekkel!

Könnyedén látványosabbá, ragyogóbbá és nőiesebbé teheted a csillámtetoválásokat, ha strasszköveket használsz elkészítésük során.

Elolvasom 

Könnyedén látványosabbá, ragyogóbbá és nőiesebbé teheted a csillámtetoválásokat, ha strasszköveket használsz elkészítésük során.

Elolvasom 
Tudtad? Ma van a kenyér világnapja! Kreatív ötletek

2020-10-16 10:12

Tudtad? Ma van a kenyér világnapja!

Kívül ropogós, belül puha és október 16-án ünnepeljük. Tudod mire gondoltunk? Nem másra, mint a kenyérre, amelyet bár némiképp különböző formában, vis...

Elolvasom 

Kívül ropogós, belül puha és október 16-án ünnepeljük. Tudod mire gondoltunk? Nem másra, mint a kenyérre, amelyet bár némiképp különböző formában, viszont a világ minden részén fogyasztják.

Elolvasom 
Őszi bőrápolási tanácsok, amelyeket érdemes megfogadnod Kreatív ötletek

2020-09-28 15:10

Őszi bőrápolási tanácsok, amelyeket érdemes megfogadnod

Az ősz az egyik legideálisabb évszak bőrünk regenerálására és a bőrhibák javítására. Ez alatt az idő alatt gördülékenyebben javíthatod ki a nyár által...

Elolvasom 

Az ősz az egyik legideálisabb évszak bőrünk regenerálására és a bőrhibák javítására. Ez alatt az idő alatt gördülékenyebben javíthatod ki a nyár által okozott károkat és készítheted fel bőrödet a téli hónapokra. Ehhez hoztunk Neked néhány aranyszabályt, amelyeket érdemes betartanod és alkalmaznod, hogy bőröd ápolt, rugalmas és ragyogó legyen.

Elolvasom 

Eljött az ősz és ezzel együtt a teázás időszaka Kreatív ötletek

2020-09-22 12:24

Eljött az ősz és ezzel együtt a teázás időszaka

Porold le a konyhaszekrény mélyére eldugott teásdobozokat, ugyanis elérkezett az idő arra, hogy újra használd őket! Beköszöntöttek a hűvös, őszi regge...

Elolvasom 

Porold le a konyhaszekrény mélyére eldugott teásdobozokat, ugyanis elérkezett az idő arra, hogy újra használd őket! Beköszöntöttek a hűvös, őszi reggelek és esték, amikor egy bögre forró tea igazi megváltás lehet a testnek. És, hogy milyen tea illik ehhez az időjáráshoz? Ebből a blogcikkből most mindenre fény derül.

Elolvasom 
Hallottál már a Second Hand Septemberről? Kreatív ötletek

2020-09-21 09:17

Hallottál már a Second Hand Septemberről?

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatosság, így egyre több kezdeményezést indítanak el ebben a témában hónapról hónapra. Épp csak v...

Elolvasom 

Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap a környezettudatosság, így egyre több kezdeményezést indítanak el ebben a témában hónapról hónapra. Épp csak véget ért a Műanyagmentes Július, augusztusban már a szívószál elhagyása mellett kampányolhattunk. Azonban ebben a hónapban sem maradunk hasonló mozgalom nélkül, ugyanis elsejétől a Second Hand September vette kezdetét.

Elolvasom 
A Frozen 2 Elsa-ját biztosan nem láttad még így [Színezési ötlet] Csillámtetoválás

2019-10-16 11:21

A Frozen 2 Elsa-ját biztosan nem láttad még így [Színezési ötlet]

Mi már Frozen 2 lázban égünk. Kifestettük az egyik Elsa-s sablont, hogy legyenek ötleteid arra az esetre, ha a Te gyermekedet is elkapja a Jégvarázs h...

Elolvasom 

Mi már Frozen 2 lázban égünk. Kifestettük az egyik Elsa-s sablont, hogy legyenek ötleteid arra az esetre, ha a Te gyermekedet is elkapja a Jégvarázs hangulat és alkotni támad kedve. ;)

Elolvasom 

A Jégvarázs 2 szett annyira jó lett, hogy be kellene kereteztetni [Szett Bemutató] Csillámtetoválás

2019-10-04 12:36

A Jégvarázs 2 szett annyira jó lett, hogy be kellene kereteztetni [Szett Bemutató]

Kalandra vágyó kis hercegnők sok új, izgalmas sablont és csillámport találnak benne. Nézd bele az új szettbe és tudd meg miért kereteztetnénk be!

Elolvasom 

Kalandra vágyó kis hercegnők sok új, izgalmas sablont és csillámport találnak benne. Nézd bele az új szettbe és tudd meg miért kereteztetnénk be!

Elolvasom 
Te ismered a népszerű lányos, fiús sablonokat? Most új mini szettbe költöztek Csillámtetoválás

2019-07-12 12:30

Te ismered a népszerű lányos, fiús sablonokat? Most új mini szettbe költöztek

Melyik csillámtetkó mintákat szeretik a legjobban a lányok vagy a fiúk? Mi tudjuk a választ! Összegyűjtöttük a legnépszerűbb lányos, fiús sablonokat...

Elolvasom 

Melyik csillámtetkó mintákat szeretik a legjobban a lányok vagy a fiúk? Mi tudjuk a választ! Összegyűjtöttük a legnépszerűbb lányos, fiús sablonokat és beleraktuk egy-egy új szettbe. Ezek a szettek lesznek gyermeked új kedvencei. Nézd meg a népszerű mintákat és színezésüket a blogban.

Elolvasom 
Ha kifogytál a ragasztóból vagy sablonokból, akkor ez Neked szól Csillámtetoválás

2019-06-18 12:41

Ha kifogytál a ragasztóból vagy sablonokból, akkor ez Neked szól

Ha kifogytál a ragasztóból vagy a sablonokból, akkor van számodra egy jó hírem. Mindent pótolhatsz úgy, hogy nem kell egy teljes szettet megvenned, és...

Elolvasom 

Ha kifogytál a ragasztóból vagy a sablonokból, akkor van számodra egy jó hírem. Mindent pótolhatsz úgy, hogy nem kell egy teljes szettet megvenned, és nem kell egyesével össze válogatnod a sablonokat sem. Akkor mégis hogyan?

Elolvasom 

Összesen 171 bejegyzés
1/19. oldal