Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Kreatív ötletek

 

Itt megtalálsz mindent ami kreatívan feldobja gyermeked hétköznapjait. A saját kézzel készített DIY ötletektől az izgalmas receptekig mindent kipróbálhatsz, amit a gyermeked biztosan imádni fog.

Mesenézés gyerekkorban: mikortól és mennyit? Kreatív ötletek

2021-07-21 08:39

Mesenézés gyerekkorban: mikortól és mennyit?

A gyerek televízió vagy okostelefon elé ültetése sokszor tűnik kézenfekvő megoldásnak egy családi káosz közepén. Ellenben biztos ez a legjobb opció?

Elolvasom 

A gyerek televízió vagy okostelefon elé ültetése sokszor tűnik kézenfekvő megoldásnak egy családi káosz közepén. Ellenben biztos ez a legjobb opció?

Elolvasom 
Készíts percek alatt legyezőt a forró napokra! Kreatív ötletek

2021-06-29 15:16

Készíts percek alatt legyezőt a forró napokra!

Kibírhatatlan a forróság, homlokodon gyöngyözik a verejték és egy papírlap van a kezedben. Mit csinálsz? Naná, hogy legyezőt hajtogatsz belőle!

Elolvasom 

Kibírhatatlan a forróság, homlokodon gyöngyözik a verejték és egy papírlap van a kezedben. Mit csinálsz? Naná, hogy legyezőt hajtogatsz belőle!

Elolvasom 
Mutatjuk, milyen frissítő ízekkel hűtsd le magad! Kreatív ötletek

2021-06-24 16:12

Mutatjuk, milyen frissítő ízekkel hűtsd le magad!

Beköszöntött a nyár, repkednek a plusz fokok és már a lakásban is a 30 fokot közelíti a hőmérő higanyszála. Ilyen nagy melegben se nehéz ételekre, se ...

Elolvasom 

Beköszöntött a nyár, repkednek a plusz fokok és már a lakásban is a 30 fokot közelíti a hőmérő higanyszála. Ilyen nagy melegben se nehéz ételekre, se konyhában töltött hosszú órákra nem vágyik az ember, helyettük gyorsan elkészíthető, könnyed fogásokra fáj mindenkinek a foga. Ehhez szedtünk most össze néhány receptet.

Elolvasom 

Színes programok a nyári szünetre Kreatív ötletek

2021-06-21 10:43

Színes programok a nyári szünetre

A nyári szünet a gyerekek kedvenc időszaka, ugyanis ilyenkor a tanulást felváltja a pihenés és a játék. Ugyanakkor a vakáció sem csupa móka és kacagás...

Elolvasom 

A nyári szünet a gyerekek kedvenc időszaka, ugyanis ilyenkor a tanulást felváltja a pihenés és a játék. Ugyanakkor a vakáció sem csupa móka és kacagás, hiszen gyakran az unatkozás is megveti lábát a szünidő során.

Elolvasom 
Bodza a konyhában - nem csak szörpöt készíthetsz belőle Kreatív ötletek

2021-06-08 15:29

Bodza a konyhában - nem csak szörpöt készíthetsz belőle

Májusban és júniusban, a téli évszak szegényes gyümölcs- és zöldségkínálata után, végre újra ismerős, szezonális termésekkel futhatunk össze a piacok ...

Elolvasom 

Májusban és júniusban, a téli évszak szegényes gyümölcs- és zöldségkínálata után, végre újra ismerős, szezonális termésekkel futhatunk össze a piacok vagy a boltok polcain. Azok, akik jártasak kicsit a növényvilágban, sőt a gyógy- és ehető termések világában, igazi Kánaánként élik meg ezt az időszakot. Ráadásul a megannyi finom, tavaszi vagy éppen kora nyári gyümölcs és zöldség mellett az emberi fogyasztásra alkalmas virágok is fénykorukat élik ezekben a hónapokban.

Elolvasom 
40 éves a VUK mese Kreatív ötletek

2021-05-25 15:33

40 éves a VUK mese

Valószínűleg Neked sem kell bemutatni Magyarország ravasz rókáját, akin egy egész generáció nevelkedett fel, és akinek a nevét hallva még most is moso...

Elolvasom 

Valószínűleg Neked sem kell bemutatni Magyarország ravasz rókáját, akin egy egész generáció nevelkedett fel, és akinek a nevét hallva még most is mosolyra görbül a szánk. Vuk felejthetetlen karaktere a rajzfilmvásznon 40 éve jelent meg először, pontosan 1981. április 18. és 21. között négy részletben, majd egész estés filmként december 10-én.

Elolvasom 

Ezért használj fényvédőt Kreatív ötletek

2021-05-07 10:15

Ezért használj fényvédőt

Május a bőrrák elleni küzdelem hónapja, amely téma mellett nemcsak kis hazánkban, hanem világszerte is egyre többen kampányolnak. Ebben a 31 napban in...

Elolvasom 

Május a bőrrák elleni küzdelem hónapja, amely téma mellett nemcsak kis hazánkban, hanem világszerte is egyre többen kampányolnak. Ebben a 31 napban ingyenes szűrővizsgálatokat biztosítanak egyes helyeken a melanoma időbeni kiszűrésének érdekében, illetve az önvizsgálatra és a megelőzésre hívják fel a figyelmet.

Elolvasom 
Így készül a pitypangméz Kreatív ötletek

2021-04-27 14:31

Így készül a pitypangméz

A gyermekláncfüvet bár sokan gyomnövényként tartják számon, azonban ez a sárgán tündöklő virág sokkal több annál. Számos pozitív hatása mellett az íze...

Elolvasom 

A gyermekláncfüvet bár sokan gyomnövényként tartják számon, azonban ez a sárgán tündöklő virág sokkal több annál. Számos pozitív hatása mellett az íze sem utolsó, így mind gyógynövényként, mind zöldségnövényként megállja a helyét.

Elolvasom 
Szélforgó házilag Kreatív ötletek

2021-04-21 13:41

Szélforgó házilag

Néhány hozzávalóból játékos dekoráció? Lehetséges. A szélforgó elkészítéséhez csupán pár darab, minden háztartásban megtalálható kellékre van szükségü...

Elolvasom 

Néhány hozzávalóból játékos dekoráció? Lehetséges. A szélforgó elkészítéséhez csupán pár darab, minden háztartásban megtalálható kellékre van szükségünk, a végeredmény pedig egy szélben táncoló, kerti díszítőelem lesz.

Elolvasom 

Összesen 59 bejegyzés
1/7. oldal