Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Kreatív ötletek

 

Itt megtalálsz mindent ami kreatívan feldobja gyermeked hétköznapjait. A saját kézzel készített DIY ötletektől az izgalmas receptekig mindent kipróbálhatsz, amit a gyermeked biztosan imádni fog.

Alkoss karácsonykor is arcfestékkel! - ötletek Kreatív ötletek

2021-12-09 15:38

Alkoss karácsonykor is arcfestékkel! - ötletek

Bár az arcfestés két fő szezonja a Halloween és a farsang, azért karácsonykor sem kell félrerakni az ecseteket. A téli csodavilág és az ünnepek hangul...

Elolvasom 

Bár az arcfestés két fő szezonja a Halloween és a farsang, azért karácsonykor sem kell félrerakni az ecseteket. A téli csodavilág és az ünnepek hangulata megannyi témával és inspirációval kecsegtet, amelyeket vétek lenne kihagyni.

Elolvasom 
Keressük a 2021-es karácsony legboldogabb arcát! Kreatív ötletek

2021-12-02 12:12

Keressük a 2021-es karácsony legboldogabb arcát!

A korábbi évekhez hasonlóan idén is elindítottuk a Boldog Arcok nevű nyereményjátékunkat, ahol fotóért vagy videóért cserébe értékes ajándékok találna...

Elolvasom 

A korábbi évekhez hasonlóan idén is elindítottuk a Boldog Arcok nevű nyereményjátékunkat, ahol fotóért vagy videóért cserébe értékes ajándékok találnak gazdára.

Elolvasom 
Csillámos advent lépésről lépésre Kreatív ötletek

2021-11-26 15:52

Csillámos advent lépésről lépésre

Manapság már minden háztartásban megjelenik november végéhez közeledve egy adventi koszorú. Míg régebben ez csak a vallásos családok esetében volt szo...

Elolvasom 

Manapság már minden háztartásban megjelenik november végéhez közeledve egy adventi koszorú. Míg régebben ez csak a vallásos családok esetében volt szokás, mostanra a négy gyertyás alkotás már nemcsak a keresztény világban hagyomány.

Elolvasom 

Díszíts gyertyát hennával és csillámporral! Kreatív ötletek

2021-11-16 12:40

Díszíts gyertyát hennával és csillámporral!

Karácsony közeledtével egyre több ember fog bele lakásdekorációk készítésébe. Előkerülnek a ragasztópisztolyok, fenyőágak, rénszarvas vagy Mikulás fig...

Elolvasom 

Karácsony közeledtével egyre több ember fog bele lakásdekorációk készítésébe. Előkerülnek a ragasztópisztolyok, fenyőágak, rénszarvas vagy Mikulás figurák és ünnepi hangulatba borul az egész lakás. Te is így vagy vele?

Elolvasom 
Az asztronauta kutya 64 éves története Kreatív ötletek

2021-11-03 13:59

Az asztronauta kutya 64 éves története

1957. november 3-a nem egy átlagos nap volt az emberiség történetében. Az űrutazás lehetősége már a levegőben lógott, amelyre a pontot Lajka kutya pon...

Elolvasom 

1957. november 3-a nem egy átlagos nap volt az emberiség történetében. Az űrutazás lehetősége már a levegőben lógott, amelyre a pontot Lajka kutya pontosan 64 éve történt kilövése tette fel.

Elolvasom 
Görögdinnye kisokos Kreatív ötletek

2021-08-11 14:01

Görögdinnye kisokos

A dinnyeszezon július elején kezdődik és a népi hiedelem* szerint szeptember 5-ig, Lőrinc napjáig tart. Ez manapság már természetesen nem igaz, hiszen...

Elolvasom 

A dinnyeszezon július elején kezdődik és a népi hiedelem* szerint szeptember 5-ig, Lőrinc napjáig tart. Ez manapság már természetesen nem igaz, hiszen a különböző termelői praktikák és a klímaváltozás miatt még szeptember közepén is élvezhetjük a lédús gyümölcs zamatos ízét.

Elolvasom 

Mesenézés gyerekkorban: mikortól és mennyit? Kreatív ötletek

2021-07-21 08:39

Mesenézés gyerekkorban: mikortól és mennyit?

A gyerek televízió vagy okostelefon elé ültetése sokszor tűnik kézenfekvő megoldásnak egy családi káosz közepén. Ellenben biztos ez a legjobb opció?

Elolvasom 

A gyerek televízió vagy okostelefon elé ültetése sokszor tűnik kézenfekvő megoldásnak egy családi káosz közepén. Ellenben biztos ez a legjobb opció?

Elolvasom 
Készíts percek alatt legyezőt a forró napokra! Kreatív ötletek

2021-06-29 15:16

Készíts percek alatt legyezőt a forró napokra!

Kibírhatatlan a forróság, homlokodon gyöngyözik a verejték és egy papírlap van a kezedben. Mit csinálsz? Naná, hogy legyezőt hajtogatsz belőle!

Elolvasom 

Kibírhatatlan a forróság, homlokodon gyöngyözik a verejték és egy papírlap van a kezedben. Mit csinálsz? Naná, hogy legyezőt hajtogatsz belőle!

Elolvasom 
Mutatjuk, milyen frissítő ízekkel hűtsd le magad! Kreatív ötletek

2021-06-24 16:12

Mutatjuk, milyen frissítő ízekkel hűtsd le magad!

Beköszöntött a nyár, repkednek a plusz fokok és már a lakásban is a 30 fokot közelíti a hőmérő higanyszála. Ilyen nagy melegben se nehéz ételekre, se ...

Elolvasom 

Beköszöntött a nyár, repkednek a plusz fokok és már a lakásban is a 30 fokot közelíti a hőmérő higanyszála. Ilyen nagy melegben se nehéz ételekre, se konyhában töltött hosszú órákra nem vágyik az ember, helyettük gyorsan elkészíthető, könnyed fogásokra fáj mindenkinek a foga. Ehhez szedtünk most össze néhány receptet.

Elolvasom 

Összesen 65 bejegyzés
1/8. oldal