Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Kreatív ötletek

 

Itt megtalálsz mindent ami kreatívan feldobja gyermeked hétköznapjait. A saját kézzel készített DIY ötletektől az izgalmas receptekig mindent kipróbálhatsz, amit a gyermeked biztosan imádni fog.

Hogyan fejleszti a gyermekek készségeit a csillámtetoválás? Kreatív ötletek

2018-02-11 16:31

Hogyan fejleszti a gyermekek készségeit a csillámtetoválás?

Sokan tudatosan vásárolnak csillámtetoválás szettet a gyermeküknek, mert tisztában vannak vele, hogy ez egy olyan szórakozás, amivel nemcsak szívesen ...

Elolvasom 

Sokan tudatosan vásárolnak csillámtetoválás szettet a gyermeküknek, mert tisztában vannak vele, hogy ez egy olyan szórakozás, amivel nemcsak szívesen töltik az idejüket a kicsik, hanem még fejleszti is a készségeit.

Elolvasom 
Így tedd még szebbé a gyereknapot [Program Ötletek] Kreatív ötletek

2018-02-11 16:31

Így tedd még szebbé a gyereknapot [Program Ötletek]

A gyereknap egy jó alkalom, hogy a család apraja nagyja együtt töltsön egy napot. Főleg a mai világban nagyon fontosak a közös percek, mivel sokat roh...

Elolvasom 

A gyereknap egy jó alkalom, hogy a család apraja nagyja együtt töltsön egy napot. Főleg a mai világban nagyon fontosak a közös percek, mivel sokat rohanunk, folyton van valami dolgunk és nehezen tudunk időt szakítani a gyerekeinkre. Szóval ragadd meg ezt az alkalmat és legyen a gyereknap a család napja.

Elolvasom 

Összesen 65 bejegyzés
8/8. oldal