Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Játék a színekkel - Így válaszd ki a csillámpor színét

Néha egy csillámtetoválásnál a legnehezebb kitalálni milyen színekkel készüljön el a tetkó. Adok néhány tippet számodra, amellyel mindig tudni fogod, mikor milyen színt válasz.

Elárulom neked, hogy milyen színeket szeretnek és kérnek a legtöbbször a gyerekek a rendezvényeken. Azért, hogy neked ne kelljen több száz csillámtetkót készítened, hogy megtapasztald melyek a legszebb színkombinációk.


Fehér (6006)Mályva (
3206) - Sötétmályva (3305)

Tipp a színezéshez:

Előbb a virág szirmainak a tetejét fesd meg fehérrel. Igyekezz nagyon vékonyan, csak kontúrt festeni a fehér csillámporral. Majd haladj lassan befele egyre sötétebb színnel.


Türkizkék (
3406) - Sötétmályva (3305)

Tipp a színezéshez:

Ennél a mintánál haladj lentről felfelé. Először a póni lábait és a testét fesd meg türkizkékkel. Majd jöhet a sötétmályva a sörényére és a farkára azután újra a türkizkék.Ha kedved támadt csillámtetkózni és éppen kifogytál a sablonokból, akkor ezt az e-bookot mindenképp töltsd le.

Töltsd le Te is!


Babarózsaszín (
3214) - Mályva (3206) - Sötétmályva (3305)

Tipp a színezéshez:

A masni szalagjával kezdj vagy a minta széleivel. Fesd meg sötétmályvával a masni szélét, majd a közepét a babarózsaszín csillámporral.


Ezüst (
1001) - Türkizkék (3406) - Tengerkék (3403)

Tipp a színezéshez:

A delfin csillámtetkóban van egy kék színű strasszkő. Ha te is szeretnél strasszkövet rakni a csillámtetkóba, akkor azzal kezd, még a csillámporok festése előtt.
A csillámporokkal haladj lentről felfelé, hogy neked is ilyen delfin tetkód legyen. Smaragdzöld (
3505) - Aranyzöld (3507) - Arany (2103)

Tipp a színezéshez:

Ezt a sablont a megszokottól eltérően kell kifestened. A pillangó festését kezd a közepével, a smaragdzöld színnel. Majd vedd elő az arany csillámport és a pillangó szárnyainak a szélét fesd ki vele. Ha ezzel megvagy, akkor a kimaradt részt színezd ki aranyzölddel.

 


Ha szívesen játszanál Te is a színekkel, akkor ezt próbáld ki:

Húzz a karodra a csillámtetoválás ragasztóval nagyjából 3-5 csíkot.

Válaszd ki a kedvenc színeid vagy azt, ami nagyon szimpatikus számodra és helyezd a ragasztós bőrfelületre. Így szemmel is láthatod mennyire illenek az általad választott csillámporok egymáshoz.


Tipp: A színeket mindig a világostól a sötét színig vagy fordítva használd. Így fogod elérni, hogy a tetkóid gyönyörű szépek legyenek.Megjelent: 2018-08-10 14:18

Hozzászólások a Játék a színekkel - Így válaszd ki a csillámpor színét című bloghoz: