Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Egy arcfesték szett, amivel 360 arcot is megfesthetsz [Színvarázs szett]

A festék kínálat elég széles, van miből válogatnod. Mielőtt lehorgonyzol egy márka vagy paletta mellett, érdemes minél többet megtudnod róla, hogy ne zsákbamacskát rakj a kosaradba. Most a TyToo Színvarázs arcfesték szettjét mutatom be Neked, ami megkönnyítheti a döntésed!

Az arcfesték paletták azért praktikusak, mert több szín található meg rajta egyszerre, így nem kell több tégelyt is magaddal hordanod. A Színvarázsnak két változata van: alap és kiegészítő színekkel, most a sima változatát mutatom be Neked, mely 6 alapszínt tartalmaz: fekete, fehér, piros, sárga, kék és zöld.

A festékek víz alapúak, tehát vízzel keverve tudod használni őket, és azzal is tudod lemosni, amikor szükséges. Azért jó egy alap készlet, mert a többi színt ebből már ki tudod keverni. A tartóban pakolgathatod is a színeket olyan sorrendbe, ahogyan szükséged van rájuk a mintádhoz, vagy akár ki is tudod egyszerűen venni azt a színt, ami éppen kell, hogy kéznél legyen.


Nézd meg a Színvarázs bemutató videóját!

 

A szett festékek ugyanolyan megbízható összetevőkből készültek, mint a tégelyes változatok, így bátran használhatod érzékeny bőrre is, vagy gyerekeknél. Intenzív színei akkor is megmaradnak, ha az egyik színt ráfested a másikra, és hamar meg is szárad (ez főleg a gyerekek esetében előny, mert ők türelmetlenebbek, és mozgékonyabbak a festés alatt).

Tipp: a víz alapú festékek esetében ügyelj arra, hogy ne végy fel túl sok vizet az ecsetedre vagy szivacsodra, mert halványabb eredményt fogsz kapni, és kellemetlen lesz, ha már használatkor „leolvad” a festék a bőrről.

 A paletta zárható, műanyag tartóban van, amiben stabil helyzetben vannak a festékek, és két ecset is van hozzá. A lapos ecsettel alapozol vagy mintát rajzolsz, a kontúr ecsettel pedig meghúzod a körvonalakat, vagy használhatod a nehezen férhető részekhez.


Teljes körű csomag, amivel kihozhatod a maximumot az arcfestésből

A Színvarázs arcfesték készletet megtalálod egy oktató csomagban is – Arcfestőképző Szett – melyben további segédeszközöket és festési technikákat is találsz.

Ha kezdő vagy, ezzel a csomaggal teljesen az alapoktól meg tudsz tanulni arcot festeni. Haladó arcfestőként pedig repertoárod bővítheted azzal a 10 mintával, melynek elkészítését is bemutatjuk Neked lépésről lépésre, és gyakorolhatod is őket lapokon, mielőtt élesben neki vágnál.Megnézem az Arcfestőképzőt >>Plusz eszközök, melyek jól jöhetnek később is

Van olyan minta, amihez szükséged lehet szivacsra: alapozáshoz mindenképpen szükséges (ebből mindjárt kettő is van a csomagban), és egy lemosó szivacsot is, amivel könnyen el tudod távolítani a festéket.

Van egy ajándék is benne – arcfestő sablon - melynek mintáját a 10 lehetőségből Te választhatod ki. Hivatásos testfestők például azért szeretnek vele dolgozni, mert egyszerűen használhatják – többször is – és időt is spórolnak vele, főleg amikor sokan állnak sorba arcfestésért.


Volt már tapasztalatadot a TyToo festékekkel?
Írd meg hozzászólásban nekünk véleményed!
 

Megjelent: 2019-05-25 16:38

Hozzászólások a Egy arcfesték szett, amivel 360 arcot is megfesthetsz [Színvarázs szett] című bloghoz: