Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Hogyan javítsd ki a hibás csillámtetoválást?

Még a leggyakorlottabb csillámtetkóssal is előfordul néha, hogy az általa elkészített csillámtetoválás nem a tervei szerint sikerült. Azonban ezeket a hibákat egyszerűen és könnyedén lehet javítani. Mutatjuk, hogyan!

Az alábbi videóban egy kezdő csillámtetoválót látsz, aki nem szakszerűen akarta kijavítani a félresikerült mintáját. Így soha ne csináld Te se!

A kisfilm második részében viszont megmutatjuk a helyes megoldást is.

Mit ne csinálj?

  • Mikor kész van a csillámtetoválás mintád és azt látod, hogy az elfolyt ragasztó miatt oda is került csillámpor, ahova nem szeretted volna, NE körömmel kezd el kaparni a széleket! Egyrészt fájdalmas is lehet és kipirodást is okozhat a bőrön.
  • Tűt, ollót, kést vagy bármilyen veszélyes eszközt se használj, mert megvághatod, megszúrhatod magad. Ki szeretne egy sebet a csodaszép csillámtetkója mellé?
Mit használj, hogy szépen ki tudd javítani a mintád?

Szerezz be egy javítópálcát, aminek két vége is van: az egyik végével a szélekhez, másik végével az aprólékosabb helyekhez tudsz hozzáférni, és hatékonyan el tudod távolítani a felesleges ragasztót és csillámport a kész mintádról. Így nem okozol sérülést magadnak és a csillámtetkód is olyan szép lesz, mint ahogy elképzelted.

Szerezz be Te is egyet, hogy kíméletes módon tudd kijavítani a hibás csillámtetkóidat!

Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a Hogyan javítsd ki a hibás csillámtetoválást? című bloghoz: