Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Hogyan készül a csillámtetoválás lépésről lépésre? [VIDEÓ]

Készítettünk egy videót amelyben bemutatjuk, hogyan készíthetsz csillámtetoválást Te is, lépésről lépésre. Néhány perc alatt megtanulhatod és olyan csillámtetoválást festhetsz, amelynek mindenki a csodájára jár majd.

A csillámtetoválás az egyik legegyszerűbb testfestés, amelyet már egy 3 éves kisgyerek is könnyen el tud készíteni. Az alábbi videóból Te is megtanulhatod, hogy hogyan kell festeni.

Mire lesz feltétlenül szükséged a csillámtetoválás elkészítéséhez?

Szerezd meg szettben az alapanyagokat, hiszen úgy olcsóbb >>

Csillámtetoválás készítése lépésről lépésre

1. Tisztítsd le a bőrfelületet ott, ahol festeni akarsz!
A csillámtetoválás tartóssága nagyban múlik azon, hogy a bőr ahová festesz tiszta-e. A zsíros és szennyezett bőrön nehezebben ragad meg a ragasztó és könnyebben le is pereg. A tisztításhoz használhatsz Medaseptet, de természetesen a sima szappanos víz is jó.

Tisztítsd meg a bőrfelületet

2. Helyezd fel a mintasablont!
A mintasablon 3 rétegből áll. A sablon felhelyezés előtt a hátsó, fehér színű papírt kell lehúznod. Miután felhelyezted a bőrre, húzd le a felső, átlátszó fóliát.

 

3. Kend fel a biztonságos csillámtetoválás ragasztót! 

A jelenlegi legerősebb csillámtetoválás ragasztó a BlueStar zselés csillámpor ragasztó, amellyel akár 2 hétig is tartós lesz a minta.
Kend fel vékonyan a bőrre a sablonon, a mintán belül. Ezután várj 1-3 percet amíg a ragasztó annyit szárad, hogy átlátszó lesz.


4. Távolítsd el a sablont!
A festés előtt távolítsd el a sablont a bőrről. Előfordulhat, hogy a vékonyabb részeknél elszakad a sablon. Ilyenkor javítópálcával vagy egy apró csipesszel tudod a legyegyszerűbben leszedni a leszakadt darabot a bőrről.

Távolítsd el a sablont

5. Vidd fel a csillámport a ragasztóba!
Az ecsetet nyomd bele óvatosan a csillámporba, majd finom mozdulatokkal nyomkodd bele a ragasztóba. A felesleges csillámport a festés végén seprő ecsettel tudod eltávolítani a legkönnyebben.

Vidd fel a csillámport
 
Kezdj neki Te is, szerezz örömet a TyToo csillámtetoválás szettekkel!

Ha kozmetikai minőségű, biztonságos anyagokkal szeretnél festeni, szerezd meg Te is valamelyik TyToo csillámtetoválás szettet!

A videón látható mintát a Hercegnős Csillámtetoválás Szettel készítettük, de más szettek közül is válogathatsz, a fiús szettektől az állatmintásig.
Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a Hogyan készül a csillámtetoválás lépésről lépésre? [VIDEÓ] című bloghoz: