Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Ismerd meg a Jégvarázsos csillámtetoválás készletet! [Szett bemutató]

A hosszas tervezés után végre bemutathatom Neked munkánk gyümölcsét, az Disney-s Jégvarázs témájú csillámtetoválás szettet. A gyerekek egyik kedvenc mesefilmjének karaktereivel, akiket most már csillámtetkó formájában elkészíthetnek magukra. Megmutatom, mit rejt ez a díszes csomagolás!Megnézem a termékoldalon >>12 FROZEN SABLON:

Ez a szett abból a szempontból is egyedi, hogy a benne lévő sablonok más eljárással készültek 2 rétegű formában, így még könnyebbé vált a használatuk, mint eddig!A figurák aprólékos kidolgozása miatt egyszerűbben le tudod választani a hordozó rétegről a mintát, és ugyanolyan jól illeszkedik a gyerekek bőréhez és méreteihez, ahogyan a 3 rétegű sablonok.

A kedvenc szereplők, mint Elza, Anna és Olaf mind megtalálhatóak köztük további kilenc frozenes mintával, melyekkel olyan tetoválásokat készíthetsz, amiktől a gyerekek szemében fogod látni a csillogást!3 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNŰ CSILLÁMPORA mesefilm színvilágát idézik a szettbe került csillámporok, melyek kozmetikai minőségüknél fogva biztonságosan használhatóak (érzékeny bőrűek esetében első alkalommal érdemes allergiapróbát készíteni). A szemcsék mérete apró, így jól beleragadnak a csillámpor ragasztóba, ami miatt akár 2-3 hétig is ragyogni fog a gyerek bőrén a csillámtetoválás.


CSILLÁMPOR RAGASZTÓ

Kétféle ragasztó kapható a webáruházban, a szettbe azt csomagoltuk, amivel a legtovább fent maradnak a tetoválások. A zselés állagnak köszönhetően a minta jól követi a bőr mozgását, nem repedezik szét, és a csillámpor is jól beleragad. A kis kiszerelés nemcsak az összes mintára elég, hanem a gyerekek számára is praktikus, hiszen kis kezükkel kényelmesen meg tudják fogni, hogy saját maguk is elkészíthessék a csillámtetoválást.


Jégvarázs szett


Szeretnék egy szettet >>


KOZMETIKAI ECSET

Puha, műszőr ecsettel viheted fel a csillámport a ragasztós felületre. Érdemes és szükséges is megvárni, amíg a ragasztó megszárad (a kékes-fehér szín átlátszó lesz), mert így fognak tartósan megragadni benne a csillámpor szemek, amivel az ecseted élettartamát is meghosszabbíthatod.


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Egy tartalmas használati segédletet is tartalmaz a doboz, ami főleg a kezdő csillámtetoválóknak lehet nagy segítség. A részletes lépések mellett hasznos tippeket is leírtunk számodra, amivel tökéletes mintákat készíthetsz. Jól jöhet akkor is, ha már gyakorlottabb vagy a csillámtetoválásban, mert „puskázhatsz” is belőle!


Egy olyan kislánynak, aki szereti ezt a mesét, biztos nagy örömet fogsz szerezni azzal,
 ha megleped egy ilyen csillámtetoválás szettel!

Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a Ismerd meg a Jégvarázsos csillámtetoválás készletet! [Szett bemutató] című bloghoz: