Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Keltsd életre a Jégvarázs szereplőit! [Színezési ötletek]

Kifestettük a legnépszerűbb Jégvarázs szereplőket, hogy ötletet adjunk számodra a Frozen csillámtetoválások elkészítéséhez. Készítsd el kislányodnak és meglátod mennyire fog örülni neki!

ELSA HAVAT VARÁZSOL


 

A Disney mesékben az a szép, hogy még mindig meg van bennük az a kedvesség és jóindulat, amit sok mai mesében már nem találsz meg. A Frozen is ezen a szálon mozog, amiben elsőre keménynek tűnik Elsa karaktere, végül mégis testvérével együtt küzdenek a jóért. Látványos havas jelenetei, kidolgozott, kecses figurák, melyek elvarázsolják a gyerek szíveket. 

Ennek a sablonnak egy Elza rajongó kislány biztos nagyon fog örülni!

A mintához ezeket a színeket használtuk:

AZ IMÁDNIVALÓ OLAF


 

Az egyik kedvenc szereplőm egyértelműen Olaf lenne - ha gyerek lennék  - mert végig nagyon pozitív és önzetlen figura, aki sokszor megmosolyogtatja az embert. Kitartóan segít a főszereplőknek, hogy visszahozzák a nyarat, amikor ő elolvadna (persze ennek nincs tudatában). De a jók jutalma itt sem marad el, hiszen kap egy felhőt, amivel életben maradhat :)

A gyerekek szeretni fogják nagyon ezt a sablont, mert a karakter derűségét jól tükrözi, amitől bárki vidám lesz, ha ránéz!

Amit a festéshez használtunk:


ANNA NEM ISMER FÉLELMET


 

A gyerekek másik kedvenc karaktere Anna, aki elszántan útnak indul, hogy segítsen nővérén, és megszabadítson mindenkit a mindent elborító, jeges hótakarótól. Amikor minden igyekezete ellenére növére jéggé fagyasztja, Elsa bánata és igaz szeretete felolvasztja a varázslat alól Annát.

A sablonból az alábbi színek segítségével készítettünk Anna hercegnőt:

Ezt is érdemes megnézned! Ajándék sablonok plusz ajándékok várnak rád!

Töltsd le Te is!


SVEN A HŰSÉGES BARÁT


 

A karakter fantasztikusan visszaadja a mesefilm adott hangulati elemeit gesztusaival, és a hűség mintapéldajként szolgál Kristoff mellett. Olaf mellett a másik olyan szereplő, aki nagyon szórakoztató tud lenni grimaszaival, ami komikussága ellenére megfelelő komolysággal támogatja az Annát segítő fiút.

A rénszarvasokról ezentúl nemcsak a télapó segítőtársai jutnak a gyerekek eszébe, hanem a Jégvarázsból ismert jóbarát Sven is. :)

Használd hozzá ezeket a csillámporokat:

CSUPASZÍV ELSA
Mindegyik mesehőst nagyon szépen megrajzoltak a film készítői, de talán Elsa és Anna az, akiket a legszebben kidolgoztak: csodás, fonott hajzuhatagjukat minden lány megirigyli. Külsejük és hajszínük két eltérő stílust képvisel, mégis pazar ruhakölteményeket hordanak mindketten.

Ebből a portré sablonból mesehű mintát tudsz készíteni, ha ezeket a csillámporokat haszálod:

Engedd el a fantáziád!
Ahogy Elsának, úgy Annának is készítettünk egy teljes alakos sablont, amit picit másképp festettünk ki, mint az eredeti, de így is elragadó látvány. Bátran használd a fantáziád, hisz olyan ez, mint amikor a gyerek öltözteti a babáját: olyan ruhát ad rá, amiben neki a legjobban tetszik :)

Most a következő színekkel látod kifestve:


Tudtad, hogy háromféle Jégvarázs szett közül választhatsz?
Nézd meg az összes Jégvarázs szettet >>Ha tetszettek az ötletek, oszd meg ismerőseiddel is színezési tippjeinket!

Megjelent: 2018-02-11 16:31

Hozzászólások a Keltsd életre a Jégvarázs szereplőit! [Színezési ötletek] című bloghoz: