Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:    H-P: 8:00-16:00

Mezítlábas túra, amiben az egész család örömét leli

Ha csak egy helyre mentek túrázni ősszel, a mezítlábas túra legyen az. A séta mellett az egész család megtalálja a kedvére való programot. Olvasd el a blogban milyen események várnak a barangolás mellett.

Lehet nem is tudsz róla, hogy a közeledben létezik mezítlábas park. De bizony országszerte több, mint 10 ilyen hely van, ahol nem csak sétálni lehet a különböző felületeken. Hanem rengeteg egyéb programmal várnak, hogy a kicsik és a nagyok is jól érezzék magukat.

Programok kicsiknek

Sétáljatok együtt az erdei túraútvonalakon, ahol gyermeked közelebbről megismerheti az erdőt és a lakóit. Majd nézzetek be a kézműves házakba is, a gyermeked agyagozhat vagy megtanulhatja a gyertyaöntés mesterségét.


 

Programok nagyoknak

A nagyobbak pedig megtanulhatnak íjászkodni vagy éjszakai csillagtúrára mehetnek. Sőt egyes helyeken szabadtéri sütés-, főzésben is részt vehet az egész család.


Izgalmasabb, mint a játszótér

Ha gyermeked szeret játszótéren játszani, akkor a mezítlábas túra is nagyon tetszeni fog neki. Nagyon lebilincselő lehet, ahogy a legapróbb szemcsés homokból, a kavicsokon, nagyobb köveken keresztül, némelyik helyen még a vízen át tart a séta. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz elegendő egyszer végigmenni a parkban.A túra élmény és egészség egyben

Az egyenetlen felületen egyensúlyozni kell, ami kiegyenesíti a testtartást, jót tesz a keringési rendszernek és erősíti az izmokat. Ezért a mezítlábas séta egészséges a szervezetnek.


Szóval egy ilyen mezítlábas parkban érdemes egész napos programot tervezni. ;)

Megjelent: 2018-09-14 10:29

Hozzászólások a Mezítlábas túra, amiben az egész család örömét leli című bloghoz: