Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

A harc elkezdődött

Farsangi (H)ARC

Kíváncsi vagy a Farsangi (H)ARC csatára hívó oldalára? Itt megtalálod!

Így vált csatatérré a TyToo

Még le sem zárult a Kreatív január fotópályázatunk, mi már egy újabb megmérettetésen törtük a fejünket. Célunk az volt, hogy minél szélesebb réteget szólítsunk meg, és minél több ember teremtsen farsangi hangulatot otthonában, főleg most, amikor korlátozottabbak a lehetőségek.

A február adta a témát, a farsangot, a maszkos ünnepség pedig egyértelművé tette az eszközt, az arcfestéket. Ennek következtében kérdés sem volt, hogy a mostani versenyünkön az arcfestés szerelmeseit hívjuk harcra. Az ütős név, a kreatív grafika és a szakmai zsűrigárda hamar összeállt, a nyeremények pedig gondos válogatást követően letisztázódtak. Nem volt más hátra, mint elindítani a versenyt és csatába hívni Titeket.

A Farsangi (H)ARC arcfestő versenyünknek híre ment. ? A HajduPress nemrég megjelent cikkében készített egy rövid összefoglalót a pályázatunkról, amelyet itt olvashatsz el. ?

Közzétette: TyToo csillámtetoválás – 2021. február 23., kedd

A versenyről megjelent HajduPress cikk

Harcosaink

2021. február 12-én elindult a jelentkezés és meglepetésünkre már azon a hétvégén is szebbnél szebb alkotás érkeztek be hozzánk. A beküldött fotók között egész alakos testfestés, félarc festés, minimalista és élénk színekben pompázó sminkek is szerepeltek.

Az alkotásokat tekintve idén népszerű minta volt az őzike festés és a tűz és jég, hideg és meleg évszakok ellentétének arcon történő ábrázolása.

Amatőr kategória

39 kezdő arcfestő és sminkes jelentkezett a versenyre. Csodálkozva láttuk, hogy bár sokan sose tanultátok az arcfestést, mégis profikat meghazudtoló magabiztosággal kezelték az ecsetet és hoztak létre meseszép alkotásokat.

Amatőr kategória

Profi kategória

A profi kategóriába jelentkező 23 személy határozott ecsetvonásaik miatt le se tagadhatták volna, hogy nem most festettek először arcra. Munkáik tükrözik tapasztalataikat és tudásukat.

Profi kategória

Ki lesz a nyertes?

Mint már írtuk, a kategóriánkénti nyerteseket a szakmai zsűri fogja kiválasztani. 

A szakmai zsűrit erősíti Szabó Henriett, világbajnok ezüstérmes arcfestő, oktató és sminkes. Heni 2006 óta fest rendezvényeken és 6 éve oktat arcfestést országosan.

Szabó Henriett

Szabó Henriett a TyToo képzések oktatója

A versenybizottság másik meghatározó alakja Melinda Taylor sminkes és sminkoktató, aki karrierjét arc- és testfestéssel kezdte, azóta viszont már az Instagram és a TikTok világát is meghódította tudásával.

Melinda Taylor

Kíváncsi vagy Melinda munkásságára? Kattints ide!

A zsűri harmadik pillére mi, a TyToo csapata vagyunk. 10 éve foglalkozunk ideiglenes testfestékek gyártásával és forgalmazásával, így az évek alatt mi is megtanultunk határozottan bánni az ecsettel és az arcfestékekkel.

A TyToo csapata

A TyToo csapata

A munka már elkezdődött, a helyezettek listája pedig lassan kirajzolódik. Vannak alkotások, amelyek esetében egyértelmű a döntésünk, azonban néhány arcfestés kapcsán nehezen jutunk dűlőre. 

Légy Te is zsűritag!

A Farsangi (H)ARC arcfestő pályázatunkra beérkezett alkotások közönségdíjasát a Ti szavazataitok alapján fogjuk kiválasztani. Ahhoz, hogy támogasd a Neked tetsző arcfestést nem kell mást tenned, mint bekedvelned a róla készített fotót a TyToo hivatalos Facebook oldalán.

A legtöbb kedvelést kapott munka fogja megnyerni a közönségdíjat.

Légy ? Te is zsűritag és kedveld a kedvenc arcfestéseidet! A Farsangi (H)ARC arcfestő pályázatunkra beérkezett…

Közzétette: TyToo csillámtetoválás – 2021. március 1., hétfő

Itt tudsz szavazni a Neked tetsző alkotásokra egy kedveléssel ?

Közönségdíj szavazásának határideje: 2021. március 7. 23:59.

Eredményhirdetés: 2021. március 8.

Megjelent: 2021-03-02

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: