Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Farsangi Jelmez Ötletek Arcfestésekkel – TyToo

A farsangi jelmezek tökéletes kiegészítői az arcfestések, ugyanis már az egészen kicsi, könnyedén megfesthető minták is sokat dobnak egy-egy maskarán. Gondolj csak bele: pillangó szárnyak a szemek köré vagy egy kutyus nyelv a gyerkőc szájának sarkába és máris látványosabb végeredményt érhetsz el. 

Ebben a blogcikkben pont ilyen példákat hoztunk. Egyszerűen elkészíthető arcfestések sora következik, amelyekkel megfűszerezve figyelemfelkeltőbbé és mutatóssabbá varázsolhatod lurkód jelmezét.

Hercegnő

Minden kislány arról álmodik, hogy királykisasszony legyen, így minimum egy alkalommal garantáltan hercegnőnek kell öltöztetned és festened a lánykádat.

Nem tudod, miként kell hercegnőt festeni? Semmi ok a pánikra, hiszen a királylány jelmezeket rengeteg módon ki lehet egészíteni arcfestéssel. Lehet virág, egyszarvú vagy szívecske minta is kislányod pofiján a tiara alatt.

Szabó Heni arcfestése

Németi Diána fotója – A 2021-es Farsangi (H)ARC arcfestő verseny egyik nevezettje

Knyihár Kitti fotója – A 2021-es Farsangi (H)ARC arcfestő verseny egyik nevezettje

Kutyus

A kutyus jelmez rendkívül népszerű ötlet. Előszeretettel választja mindkét nem kortól függetlenül a házőrző szerepét. A bájos blöki öltözet ráadásul pont egy olyan kosztüm, amely szinte arcfestésért kiált. 

Szabó Heni – kutyus arcfestés kisfiúra

Szabó Heni – kutyus arcfestés kislányra

Őzike

A tavalyi Farsangi (H)ARC arcfestő verseny egyik népszerű témája az őzike volt. Több versenyző is Bambinak öltözött gyerkőcről készült  fotóval jelentkezett a megmérettetésre, akiknek szépen felvitt és eldolgozott barna arcfestékkel készített festéssel egészült ki a jelmeze.

Kovácsné Csonka Petra fotója – A 2021-es Farsangi (H)ARC arcfestő verseny egyik nevezettje

Rózner Kata fotója – a 2021-es Farsangi (H)ARC arcfestő verseny egyik nevezettje

Idén is elindult a Farsangi (H)ARC arcfestő verseny, ahol amatőr és profi kategóriában várjuk a jelentkezéseket. Kíváncsi vagy a részletekre? Látogass el a versenykiírás oldalára, ahol a kritériumokról, zsűritagokról, nyereményekről és a jelentkezés módjáról is olvashatsz.

Páva

A páva színpompás madár, ezért vétek lenne arcfestés nélkül megvalósítani farsangkor. 

Zöld, kék és fekete arcfestékkel toll mintákat rajzolva egyszerűen kivitelezhető.

Gali Tiborné fotója -a 2021-es Farsangi (H)ARC arctestő verseny egyik munkája

Tigris

A tigris arcfestés rendkívül kedvelt minta a gyermekek körében. Kislányok és apró srácok rengeteg alkalommal kérik rendezvényeken a bátor, félelmetes, de ugyanakkor aranyos nagycicát.

Szabó Heni arcfestése – tigris

 

Cowboy/cowgirl

Bár a cowboyok általában nincsenek kifestve, egy farsangi jelmez esetében nyugodtan megengedhetjük magunknak, hogy arcfestéssel egy kedves, színes karaktert faragjunk az egyébként szigorú és tekintélyparancsoló figurából. 

Szabó Heni félarc sablonnal készült arcfestése – cowgirl

Arcfestést nemcsak szabadkézzel lehet alkotni. Bátran alkalmazz minden trükköt és praktikát, amelyekkel szabályos formákat jeleníthetsz meg az arcon.

Mi is megsúgunk egy tippet! A tytoo.hu webáruházban 9 db különböző félarc sablon közül választhatsz, amelyek egytől egyig szuper mintákat rejtenek.

Okozz örömet gyermekednek idén farsangkor és egészítsd ki jelmezét egy szuper arcfestéssel (amit akár a Farsangi (H)ARC II. versenyre is nevezhetsz)!

Megjelent: 2022-02-18

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: