Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Kíváncsi vagy a 2022-es henna trendekre?

Hennásként imádod a változást, az új dolgokat és éltet a divat Akkor egy percig sem kell búslakodnod, ugyanis a henna világában évről évre jönnek ki a legújabb trendek.

Tavaly már csokorba gyűjtöttük a 2021-es henna divatot, ezért most az idei felhozatalt visszük terítékre. Kíváncsi vagy, hogy 2022-ben melyek a legmenőbb motívumok és minták? Maradj velünk!

Szárnyalj a pillangókkal!

Az arcfestésből jól ismert népszerű rovar új területen, a hennakészítők csoportjaiban is hódító útjára indult. A szabadságot, a fejlődést, a kecsességet és a lelket szimbolizáló ízeltlábú többféleképpen is ábrázolható.  Kedvelt festési módja a kiterített szárnyakkal való megjelenítés, illetve hogy minél több és kisebb lepke kerüljön a díszíteni kívánt bőrfelületre.

Forrás: Instagram, @girly.henna

A szimmetria vonzza az embereket

Biztosan te is hallottad már, hogy a szimmetria a tökéletesen szép arc jellemzője. De vajon másban is ér el ilyen hatást a kettő oldal közötti balansz? Nos, igen. A hennakészítők 2022-ben új divatot teremtettek azzal, hogy most már nem két különböző minta kerül az alany jobb és bal kezére vagy lábára, hanem egymásnak a tükörképei.

Forrás: Pinterest

Forrás: Instagram, @girly.henna

Visszatért a Hold, csak kicsiben!

Míg 2021-ben a díszes, kifli alakú Holdak élték aranykorukat, addig egy évvel később már egy minimalista változatuk került előtérbe.

Minél kisebb, minél egyszerűbb megvalósítású holdacskák díszítette kézfej, kar vagy lábfej 2022-ben az egyik legtrendibb kiegészítőnek számít, ha hennáról van szó.

A Holdakat általában a festők apró pontokkal és csillagokkal emelik ki és teszik még földöntúlibbá az alkotást.

Forrás: Instagram, @girly.henna

Tömör minták

Az eddigi trendekkel ellentétben a tömör mintás stílus egyáltalán nem minimalista, visszafogott vagy szolid. A megfestett alkotás minden pontja vastagon, erősen hennapasztázott rész, amely egy látványos, szembeötlő és markáns végeredményt tesz lehetővé.

Forrás: Instagram, @henna.2022_

Van, ami sose megy ki a divatból!

Egy évvel ezelőtti cikkünkben kitértünk az akkor berobbant új henna minta lázra, a „letisztult, nagy szirmú virágokra”.

Azok, akiket elragadott a minta nem kell búslakodniuk, hogy idén esetleg az idejétmúlt divatot követik, ugyanis még idén is népszerű, sőt talán azóta még kiemelkedőbb trend vált belőle.

Forrás: Instagram, @girly.henna

Neked melyik 2022-es trend tetszik a legjobban?

Megjelent: 2022-07-26

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: