Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Mutatjuk, milyen frissítő ízekkel hűtsd le magad!

Kíváncsi vagy milyen inni- és harapnivalókkal hűtheted le magad? Ebben a cikkben megosztjuk.

Így hűtsd le magad frissítő ízekkel!

Így hűtsd le magad frissítő ízekkel!

Hideg uborkaleves

Gyorsan elkészíthető, kevés hozzávalós, hűsítő levesre vágysz? Ezt az uborkás álmot akkor mindenképp el kell készítened. Csupán néhány összetevőből álló falnivaló seperc alatt, főzés nélkül összedobható, az íze pedig páratlan.

A receptet itt találod.

Hideg uborkaleves

Forrás: streetkitchen.hu

Lecsó

Magyar ember még nem élt olyan nyarat, amikor legalább egyszer nem került volna lecsó az ebédlőasztalára. Épp idén lenne másként?

A lecsó gyorsan elkészíthető és tápláló, ráadásul a nyár ízeit rejti. Biztosan a Te tarsojodban is rejlik egy jó recept, hiszen minden családnál megvan a tökéletes lecsó titka. Amennyiben mégis hiányt szenvednél e fenséges étel elkészítésének fortélyaiban, ide koppintva meglesheted!

Lecsó

Forrás: mindmegette.hu

Jeges barackos muffin

Amennyiben valami hűsítő édességre vágysz, viszont a jégkrémek már a könyöködön jönnek ki, akkor számodra a jeges barackos muffin lesz a befutó.

A sütés nélküli nyalánkság kulcsa a néhány órás fagyasztás. Érdekel a teljes recept? Kattints ide!

Jeges barackos muffin

Forrás: mindmegette.hu

Citrusos limonádé

Megvolt az előétel, főétel és a desszert is, most már csak le kell öblíteni. Ehhez hoztunk egy remek szomjúságoltó limonádét, amely kellően felfrissít a legnagyobb kánikulában is.

Ezt a pofonegyszerű receptet itt találod.

Limonádé

Forrás: mindmegette.hu

Tegnap mi is elcsábultunk ebéd után és félórára a pihenősarkunkba húzódtunk el. Ott aztán várt minket jégkrém, limonádé és még levendulaszörp is. A szusszanós perceinkről néhány hangulatfotó is kikerült a Facebookra. ?

Te mivel szoktad magad lehűteni a legforróbb nyári napokon? Oszd meg velünk hozzászólásban vagy az info@tytoo.hu e-mail címen! ?

Megjelent: 2021-06-24

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: