Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

TI KÜLDTÉTEK! – 12 hennafestés ötlet beküldött képekből

Csillámtetováláshoz jó pár színezési ötletet mutattunk már, ezért úgy gondoltuk bővítsük a lehetőségeket. Ezúttal hennafestésekből állítottunk össze egy anyagot, amihez azokból a képekből válogattunk, amelyeket vásárlóink küldtek be elkészült mintájukról. És mi lehetne inspirálóbb, mint egy általatok készült hennafestés? Nézd meg, mit alkottak mások!

A Playboy nyuszi nagy kedvenc a lányok körében. A mintát akár csillámtetoválás sablonnal is el tudod készíteni, de nyugodtan neki állhatsz szabad kézzel is, hiszen rendkívül egyszerű, csak néhány vonalból áll. 

A pillangó minta bármelyik testrészeden jól mutat. A lábszár viszont azért jó terep, mert hosszabb, így terebélyesebb mintákat is szépen el tudsz készíteni rá. 

Ismerd meg a TyToo Instant Henna Szettet, amelyben mindent megtalálsz, hogy önállóan tudj szép hennafestést készíteni!

Kiváló minőségű anyagokból, amelyekkel szép, sötét színű és tartós hennafestést készíthetsz. Biztonságos anyagok, független szakember által bevizsgálva, papírokkal.

Az indás, virágos motívumok soha nem mennek ki a divatból, ezért a hagyományos henna két alappillérével nem tudsz mellényúlni. 

Ismét egy pillangó mintát láthatsz. Ez a lepkeforma már kicsit bonyolultabb és részletgazdagabb, mint az előző volt, azonban még kezdőként ennek is bátran neki leselkedhetsz.

Fantasztikus ez a kép két okból is kifolyólag. Egyrészt maga a minta varázsolt el minket, másrészt viszont remek példa arra is, hogy megmutassuk, milyen magasan kell álljon a henna paszta a bőrödön a tökéletes végeredmény érdekében. Az ideális az, ha 2-3 mm vastagon áll a felületen a paszta, mert így a festékanyag jól be tud szívódni a bőr felső rétegébe.

Nyáron előkerülnek a szoknyák és a rövidnadrágok, amelyek igencsak kedveznek a hennázásnak. Miért? Mert viselésükkel több a szabadon hagyott bőrfelület, amelyekre szebbnél szebb testfestéseket készíthetsz. 🙂

Ennek a mintának is biztos szépen meglátszott a nyoma, mert van rajta bőven anyag. Ha cukros-citromos lével időnként meglocsolgatod, még szebb színe lesz, mert nem hagyod kiszáradni és még több festékanyag tud beszívódni a bőrödbe.

A natúr henna színe zöld, zöldes barna, ami azt jelenti, hogy csak természtes anyagokat tartalmaz. Az ilyen hennát színezék vagy adalékanyag nélkül őrölték porrá, hogy ne okozzon allergiás reakciókat. A paszta lemosása után viszont a világos narancstól a sötét vörösig bármilyen lehet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hogy lubickol ez a halacska a vízben. 🙂 Rendkívül ügyesen meg van rajzolva, ahogy a hal csapkodja maga körül a vizet. A henna tölcsérrel vagy tubussal pedig szépen lehet satírozást készíteni, mint ahogy a képen a hullomáknál is láthatod.

Ha hátul kivágott felsőt vagy ruhát készülsz felvenni, szépen kitöltheted az üres bőrfelületet egy mutatós henna mintával, mint az fentebb látható. 

A végére hagytuk a kedvenceünket, ami egészen hosszú virágos minta egy kis plusz csillámmal a tetején. Ha kísérletezős kedvedben vagy és szeretnéd feldobni a henna mintádat addig is, amíg a paszta rajta van, ezzel a módszerrel tuti siker lesz. Csak szórj a friss pasztába csillámport vagy használj csillámzselét hozzá.

Reméljük tudtunk mutatni olyat számodra, ami inspirált téged.
Neked van kedvenced belőle, amit meg is festenél?

Megjelent: 2022-02-02

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: