Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

TyToo a TikTokon!

Profilunkon praktikákat, kulisszatitkokat és megannyi érdekességet osztottunk és osztunk meg ezután is Veletek. Írásunkban az eddig közzétett videókból szedtük össze a legnépszerűbbeket.

TyToo a TikTokon!

Kérj Te is egy csillámtetkót!

Szinte az első kommentek között érkeztek meg a csillámtetoválást kérő hozzászólások. Minél több videó került fel a profilunkra, annál több kérés gyűlt be hozzánk. Mi nagyon örülünk a felkéréseknek, egy-kettő igazi nagyfalatnak bizonyul.

Vannak egyszerű és bonyolult kérések is, de gyakorlott kolléganőink bármilyen sablont, bármilyen színkompozícióval meg tudnak festeni.

Útra készen

A hozzászólók másik kedvenc videósorozata a csomagösszerakó felvételek. A rendelések összeszedése a polcokról és dobozokba pakolása nem várt sikert hozott. Sokan nézitek és kéritek, hogy rendeléseitek feladását vegyük kameravégre.

Amennyiben Te is szeretnéd látni rendelésedet egy TikTok videóban, írd meg azt legfrissebb videóink alá hozzászólásban.

Érdekességek, tippek, trükkök

A kommentekből táplálkozó videókon túl mi magunk is kreatívan álltunk a tartalomkészítéshez. Megmutattuk, miként történik a sablonvágás, illetve a csillámporos tégelyek megtöltése. Bepillantást nyerhettetek a képzéseink és fontosabb eseményeink momentumaiba, továbbá felvételeinkből a termékeink használatát is feltérképezhettétek.

@tytoocsillamtetovalas Instant henna gyors és egyszerű kikeverése és tölcsérbe töltése #henna #instanthenna #hennatattoo #hennapaszta #hennapasztakikeverese ♬ original sound – liamfawell
Kövess minket TikTokon és lásd a videóinkat első kézből! ??? TyToo TikTok
Megjelent: 2021-11-10

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: