Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

Tégelyes vagy csőrös csillámport használj?

Nagy dilemmát szokott okozni azok számára, akik még nem ismerik a csillámtetoválást, hogy melyik csillámpor kiszerelést mikor vagy hogyan érdemes használni. Olvasd el mindkét kiszerelés előnyét, amely által remélem könnyebben döntöd el, melyik a jobb választás számodra.

A címben lévő kérdésre elárulom Neked a választ: mindkettőt, mert rengeteg hasznos előnyük van, ami sokban megkönnyítheti a munkád.


Nézzük sorra milyen előnyei vannak a tégelyes csillámpornak

  • A tégelyes csillámporokat főként azok használják, akik otthon készítik el gyermekeinek a csillámtetkókat. Ezekben az 5 ml-s csillámpor tégelyekben kevesebb mennyiségű por van, mint a csőrösben, mégis rengeteg tetkóra elégendő.

  • A tégelyben lévő csillámpor jól áttekinthető a szemnek, egyből látod, milyen színnel dolgozol.

  • Az ecsetet könnyen bele tudod mártani, és felvenni a szükséges csillámpor mennyiséget.

  • Könnyen ki is tudod bontani, csak le kell csavarni a műanyag kupakot róla és már festhetsz is.


59 különböző színű tégelyes csillámporból válogathatsz >>Itt találod a csőrös csillámpor előnyeitA csőrös csillámpor kényelmesen használható ecset nélkül, nagy mintákra tökéletes választás. De ez nem minden, olvasd el, a többi hasznos tulajdonságát is:

  • A csőrös üveges csillámporokat elsősorban testfestők használják, vagy olyan hobbifestők, akik nagyobb mennyiséggel dolgoznak. A TyToo csőrös csillámporok 8 ml-s kiszerelésben kaphatók.

  • Praktikussága abban áll, hogy egyenesen a festhető bőrfelületre tudod szórni a csillámport. Ezzel tudod szabályozni, hogy mennyi port szeretnél felvinni a mintára.

  • Csőrös kupakját le is tudod venni, és ecsettel ugyanúgy belenyúlhatsz, mint a tégelyes változatnál.

  • Ha a kupakja rajta van, akár fel is borulhat az üveg, és fújhat akármilyen szél, a csillámporod nem borul ki belőle. Ez a tulajdonság hasznos lehet otthoni felhasználás esetén is, ahol még kicsik a gyerekek.

  • Üvege nem karcolódik, és homályosodik be, így hosszú távon is átlátható lesz számodra. Így láthatod milyen színű por van benne.

41 db csőrös csillámpor áll a rendelkezésedre >>

 

Nézd meg videóban is milyen egyszerűen használhatod a csőrös csillámport

Megjelent: 2018-03-29 14:07

Hozzászólások a Tégelyes vagy csőrös csillámport használj? című bloghoz: