Tel.: +36 20 253-18-38    E-mail:

TyToo 2021-ben belső szemmel

 Az asztal mellett ülve, hallgatva Zoli szavait arra gondoltam, hogy miként tudnám a lehető legkönnyebben átadni vásárlóinknak és blogolvasóinknak azt, mennyi minden történt velünk egy év leforgása alatt. 12 kemény munkával töltött, olykor szórakozással tarkított hónapot összefoglalni viszont nem egyszerű. Az év minden munkanapján azon dolgoztunk 2021-ben (és dolgozunk továbbra is), hogy gyerekek ezreinek okozzunk örömet, s közben egy összetartó, jól együttműködő csapatot építsünk. 

Röviden: sikeresen teljesítettük ezt a tervet. Sőt talán túl is szárnyaltuk. 

Azonban most, december 30-án mégis elfogott egy érzés és nosztalgia, hogy mindezt mondatokba öltsem és megosszam Veletek. HR-s kolléganőnk szavaival élve, kicsit megálltam és visszaemlékeztem, hogy mi mindenre lehetünk büszkék, milyen dolgok, események csaltak mosolyt az arcunkra, továbbá mennyi öröm és könny volt a cég életében az elmúlt 365 napban. Így tehát, ha nem is egy teljes képet, de egy mérföldkövekkel és fontosabb történésekkel teli összefoglalót írtam. 

Fogadjátok szeretettel a TyToo csapat 2021-es évét.

Így indultunk

Az év első hónapját, januárt egy kreatív fotópályázattal igyekeztünk feldobni, amelyben arra kértünk Titeket, hogy mutassátok meg, mire használjátok még a termékeinket alapvető funkciójukon felül. Csodás alkotásokat és frappáns megoldásokat megörökítő képek érkeztek a játékfelhívásra, amelyek között még nekünk is akadtak ismeretlen, de rendkívül ötletes alkalmazások.

A versenymunkákat és az eredményeket ebben a cikkben foglaltuk össze:

Kreatív Január fotópályázat

Ismerd meg a Kreatív Január fotópályázat nyerteseit!

Közben a cég falain belül sem állt meg az élet, ugyanis új munkatárssal bővült kis csapatunk. Ica irodavezetői pozícióban kezdett el nálunk dolgozni és napokon belül felvette a ritmust. Pörgős, határozott és nyitott személyiségének köszönhetően pillanatok alatt beilleszkedett közénk és pár hónap alatt olyan szinten összefogta a csapat működését és szervezését, hogy nyárra már meghatározó, sőt pótolhatatlan tagja lett a közösségünknek. 

A “meleg pulcsis napon”, amely hazánkban február 5-ére esett, már teljes létszámban voltunk jelen.

A Warm Sweater Day egy nemzetközi kezdeményezés, amely arról szól, hogy a fűtés feltekerése helyett vastag pulóverekbe bújva óvjuk meg magunkat a hideg időjárástól. Ugyancsak néhány fokkal vesszük lejjebb a termosztátot, mégis óriási hatással vagyunk az energiahasználatunkra és a szén-dioxid kibocsátásunkra. Idén mi is csatlakoztunk ehhez a felhíváshoz és kötött hosszúujjukba burkolózva, egy-két fokot letekerve dolgoztuk végig 2021. február első péntekjét.

Vastag pulcsis nap
Vastag pulcsis nap a TyToo-nál

Február első hetében nemcsak a nemzetközi napra készültünk, de már a Farsangi (H)ARC arcfestő verseny előkészületei is zajlottak. A pályázat május közepéig kísérte végig a munkánkat, ugyanis a több hetes nevezési időszakot és az eredményhirdetést követően sem engedtük el a pályázat kezét. Zsűritársainkat, Szabó Henit és Melinda Taylort felkérve rövid elemző videókat forgattunk, amelyben a versenyzőknek és az arcfestés iránt érdeklődőknek hasznos tippekkel és tanácsokkal szolgálatunk. A kiértékelő videókat YouTube csatornánkon, Facebook és Instagram profilunkon is elérhetitek.

A verseny nyerteseiről itt olvashattok:

Ők kerültek ki győztesen a harcból

Ők kerültek ki győztesen a harcból

A farsang szele nemcsak az arcfestő megmérettetés formájában jutott el hozzánk, hiszen céges keretek között egy jelmezversenyt is tartottunk. Szerintetek ki nyert?

TyToo farsang
TyToo farsang

Az év legnehezebb és legszebb időszaka

Bár a COVID tavasszal ránk is hatással volt, home office-szal és az egészségügyi előírásokat betartva töretlenül folytathattuk a munkát.

Otthoni munkavégzéssel kapcsolatos tapasztalatainkat ebben a cikkben gyűjtöttük össze:

Home office tippek a TyToo-tól

Home office tippek a TyToo-tól

Abban az esetben, ha egy ünnepet kellene kiválasztanunk az összes közül, mi egyhangúan a gyereknapra voksolnánk.

Május utolsó vasárnapja ugyanis a TyToo-s dolgozók számára rendkívül kedves esemény, hiszen ekkor kapjuk a legtöbb pozitív visszajelzést Tőletek. Ez annak köszönhető, hogy gyermeknapkor sokan választjátok csillámtetoválás szettjeinket ajándékként, a lurkók örömét, amikor megkapják meglepetésüket pedig nem vagytok rest megosztani velünk. A rengetek boldog gyerekarcról készült fotó és szívmelengető szavak, motivációval és örömmel töltenek el bennünket. 

2021-ben erre az alkalomra különleges meglepetéssel készültünk. Az idén 40 éves VUK rajzfilm ihlette sablonokkal… 

VUK sablonok

VUK sablonok

…és a saját márkás csillámtetoválás szettek új dizájnos dobozával rukkoltunk elő. 

Új dizájn

Új dizájnos szettek megjelenése

Nyári élmények

A legmelegebb hónapokban igyekeztünk minőségi időt tölteni együtt és közös programokkal színesíteni mindennapjainkat. Ilyen volt például június 24-e is, amikor a kinti hőmérőnk higanyszála a 40 fokot súrolta, miközben mi jégkrémekkel és hideg limonádéval hűsítettük magunkat. 

Jégkrém és limonádé nap
Jégkrém és limonádé nap
Ezt követően pár héttel később került megrendezésre a TyToo családi nap, amikor nemcsak mi, de családtagjainkkal együtt egy óriási famíliát alkotva töltöttünk el egy különleges napot. A csapatversenyekkel és bográcsozással tarkított július 10-e felejthetetlen élményként ivódott be mindannyiunk emlékei közé, amelyet azóta is többször felemlegetünk.
A családi napról készült rövid összefoglalónk sok-sok képpel itt található:

Így telt a szombatunk - 2021-es családi nap a TyToo-nál

Így telt a szombatunk – 2021-es családi nap a TyToo-nál

A nyár második felében újabb projektbe vágtunk bele: elindítottuk TikTok profilunkat. Ezen az új közösségi videómegosztó platformon érdekességeket, hasznos információkat és személyes tartalmakat is megosztottunk a munkával töltött napjainkból. Az elindulás óta több, mint 6000 lelkes érdeklődő követett be minket, amit ezúton is köszönünk.

Rohanós ősz

Ahogy az idő hűlt vissza, mi annál nagyobb lánggal égtünk. Októberi hónapunk egyik hete sem telt el fontos esemény nélkül:

– Első osztályos gyerkőcök jártak a TyToo falain belül, hogy meglessék a cég működését.

Első osztályosok jártak a TyToo-nál!

Első osztályosok jártak a TyToo-nál!

– Gyűjtést szerveztünk egy rászoruló család számára. Tartós élelmiszerekkel, ruhákkal és játékokkal segítettünk.

Jónak lenni jó! - rászoruló családnak gyűjtöttünk

Jónak lenni jó! – rászoruló családnak gyűjtöttünk

– Zsíros kenyér és csipkebogyó tea partit tartottunk, ahol elmondtuk, miért vagyunk hálásak az elmúlt időszakban.

– Megrendeztük az első debreceni arcfestő oktatást óriási sikerrel.

TyToo arcfestő oktatás
Arcfestő oktatás Debrecenben

Év végére sem csökkent a lelkesedésünk, sőt újabb és újabb projektekbe fogtunk bele. Belső szervezetfejlesztésünket külsős partnerrel erősítettük meg, hogy még hatékonyabbá tegyük a munkavégzést.

Eközben természetesen a decemberi ünnepekről sem felejtkeztünk el, járt nálunk a Mikulás és karácsonyi díszekbe borult a gyártás és az iroda is.

TyToo Mikulás
TyToo Mikulás

Így jutottunk el december 23-ig és Zoli év végi beszédéig. Az eseménydús és sikerekben gazdag évünket nem is zárhattuk volna le jobban, mint egy közös karácsonyi ebéddel. Azonban míg egyik szemünk nevetett, másik sírt, hiszen nemcsak 2021-et búcsúztattuk el, hanem egy kolléganőnktől és egyben barátunktól is elköszöntünk. 9 év munka után január 1-től új munkahelyen folytatja karrierjét pénzügyi feladatokat eddig a hátán hordozó munkatársunk, Anita. Neki itt, ezekben a sorokban is sok sikert kívánok és biztos vagyok benne, hogy egy-egy TyToo-s csapatépítőn még találkozni fogunk. 

TyToo karácsonyi vacsora

TyToo csapata 2021

Olvasóinknak, követőinknek és vásárlóinknak pedig az egész TyToo csapat nevében boldog új évet kívánok!

Diószegi Nikoletta

Megjelent: 2021-12-30

Hozzászólások a 5 legnépszerűbb csillámtetoválás sablon 2021-ben című bloghoz: